Jennifer Aniston om eks-mannen: - Brad er en ganske enkel kar

Tolv år etter det vonde bruddet skal Jennifer Aniston mene at Brad Bitt nå opplever «karma».

TØFFE PÅSTANDER: Da Brad Pitt var gift med Jennifer Aniston var han utro mot henne med Angelina Jolie. Nå går det rykter om at han skal ha hatt en affære bak Angelinas rygg også. Foto: Abaca
TØFFE PÅSTANDER: Da Brad Pitt var gift med Jennifer Aniston var han utro mot henne med Angelina Jolie. Nå går det rykter om at han skal ha hatt en affære bak Angelinas rygg også. Foto: Abaca Vis mer

SEOGHØR.NO: Nyheten om bruddet mellom Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) kom som et sjokk på både nære venner og internasjonal presse tirsdag.

Etter to år som mann og kone og ti år som kjærester bekreftet superparet at det er over mellom dem. 

Det var Jolie som leverte inn skilsmissepapirene, og ifølge TMZ, som først omtalte bruddet, skal krangling om oppdragelsen av barna være årsaken.

Paret har ungene Maddox (14), Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7), og «Tomb Raider»-stjernen har bedt om omsorgsretten for alle barna alene.

Page Six hevder derimot at Jolie søkte om skilsmisse etter at hun fant ut at ektemannen hadde hatt en affære med den franske skuespilleren Marion Cotillard (40), som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allied».

I 2004 forlot Brad sin daværende kone, Jennifer Aniston (47), til fordel for Angelina etter at han forelsket seg i Jolie på settet til «Mr. og Mrs. Smith».

Jennifer og Brad hadde vært sammen i syv år og gift i fem av dem da han dumpet henne. 

Saken fortsetter under bildet.

GOD TONE: Marion Cotillard og Brad Pitt spiller mot hverandre i filmen «Allied». Nå har det oppstått rykter om at det oppstod hete følelser mellom dem på settet. Foto: Splash News
GOD TONE: Marion Cotillard og Brad Pitt spiller mot hverandre i filmen «Allied». Nå har det oppstått rykter om at det oppstod hete følelser mellom dem på settet. Foto: Splash News Vis mer

- Ønsker Brad det beste

Ifølge UsWeekly var Anistons reaksjon da hun fikk høre om bruddet slik: 

- Jepp, nå får han oppleve karma, skal hun ha sagt til en nær venn da de diskuterte nyheten, ifølge nettstedet. 

- Jennifer har alltid hatt følelsen av at noe kom til å skje med dem til slutt, forteller kilden, som legger til at skuespilleren aldri tvilte på at eks-mannen elsket Jolie.

- Men hun følte ikke at Angelina var den ene personen Brad var ment å forbli sammen med. Hun har alltid trodd at Angelina er for kompleks for ham. Brad er en ganske enkel kar.

Saken fortsetter under bildet.

VAR UTRO: Brad og Jennifer var et av Hollywoods heteste par i starten av 2000-tallet. Men så var han utro med Angelina Joli, og resten er historie. Foto: NTB Scanpix
VAR UTRO: Brad og Jennifer var et av Hollywoods heteste par i starten av 2000-tallet. Men så var han utro med Angelina Joli, og resten er historie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Aniston, som i dag er lykkelig gift med Justin Theroux (45), har tidligere innrømmet at det tok lang tid å komme over bruddet fra Brad. Men ifølge UsWeekly har hun aldri håpet at eksmannen skulle måtte gjennomgå det samme.

- Jen ønsker Brad alt det beste. Hun er lykkelig selv og vil at han også skal være det. Hun går ikke rundt og har negative tanker fra ekteskapet hun hadde med ham, forteller en annen kilde til nettstedet.

Da det for tolv år siden ble kjent at Brad og Angelina hadde innledet et forhold bak Jennifers rygg, engasjerte en hel verden seg i saken.

Kort tid etter ble t-skjorter med «Team Jennifer» og «Team Angelina» trykket opp, og folk engasjerte seg voldsomt og tok raskt parti.

Etter at bruddet mellom Brad og Angelina ble kjent tirsdag, har det florert av poster på sosiale medier med forslag til Jennifers reaksjon på nyheten om skilsmissen.

Her er noen:  LES OGSÅ: - Kjemien mellom Brad og Marion var elektrisk