Jennifer Aniston:

Jennifer Aniston i bitter krangel med bestevenninnen

«Friends»-stjernen skal ha blitt rasende da hun fant ut at venninnen lekket info om ekteskapet hennes til pressen.

UVENNER: Jennifer Aniston og bestevenninnen Chelsea har vært gode venner i en årrekke, men nå skal altså vennskapet ha tatt slutt. Her er de to sammen med Jason Bateman på en premiere i 2011. Foto: NTB scanpix
UVENNER: Jennifer Aniston og bestevenninnen Chelsea har vært gode venner i en årrekke, men nå skal altså vennskapet ha tatt slutt. Her er de to sammen med Jason Bateman på en premiere i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I august 2015 giftet Jennifer Aniston (48) seg med ektemannen Justin Theroux (45) i en hemmelig seremoni i luksushjemmet deres i Bel Air i Los Angeles.

Nå ser det imidlertid ut som om det er trøbbel i paradis for skuespilleren. Jennifer skal være i full krangel med sin bestevenninne Chelsea Handler (42).

Ifølge Radaronline beskyldes Handler for å ha lekket informasjon om ekteskapet mellom Jennifer og Justin til pressen, noe som skal ha ført til at de nå er bitre fiender.

- Jennifer fant ut at Chelsea lekket hemmeligheter om hennes ekteskap, og at hun snakket bak ryggen hennes.

Hennes felles venner er sjokkerte over nyheten, fordi det var så nære venner, sier en venn nær paret til nettstedet og fortsetter:

- Hun visste at noen nær henne snakket med pressen, og fant ut at det var Chelsea.

Nettstedet skriver også at «Friends»-stjernen fikk Chelseas talsperson, Stephen Huvane, til å bryte kontrakten med Chelsea etter feiden, og han skal visst nok ikke representere henne lenger.

Jennifer Aniston og Chelsea Handler har foreløpig ikke kommentert ryktene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer