UVENNER: Jennifer Aniston og bestevenninnen Chelsea har vært gode venner i en årrekke, men nå skal altså vennskapet ha tatt slutt. Her er de to sammen med Jason Bateman på en premiere i 2011. Foto: NTB scanpix
UVENNER: Jennifer Aniston og bestevenninnen Chelsea har vært gode venner i en årrekke, men nå skal altså vennskapet ha tatt slutt. Her er de to sammen med Jason Bateman på en premiere i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jennifer Aniston:

Jennifer Aniston i bitter krangel med bestevenninnen

«Friends»-stjernen skal ha blitt rasende da hun fant ut at venninnen lekket info om ekteskapet hennes til pressen.

(Seoghør.no): I august 2015 giftet Jennifer Aniston (48) seg med ektemannen Justin Theroux (45) i en hemmelig seremoni i luksushjemmet deres i Bel Air i Los Angeles.

Nå ser det imidlertid ut som om det er trøbbel i paradis for skuespilleren. Jennifer skal være i full krangel med sin bestevenninne Chelsea Handler (42).

GIFT: Jennifer Aniston er for tiden gift med Justin Theroux, og det er dette som skal være årsaken til krangelen. Foto: NTB scanpix
GIFT: Jennifer Aniston er for tiden gift med Justin Theroux, og det er dette som skal være årsaken til krangelen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Radaronline beskyldes Handler for å ha lekket informasjon om ekteskapet mellom Jennifer og Justin til pressen, noe som skal ha ført til at de nå er bitre fiender.

- Jennifer fant ut at Chelsea lekket hemmeligheter om hennes ekteskap, og at hun snakket bak ryggen hennes.

Hennes felles venner er sjokkerte over nyheten, fordi det var så nære venner, sier en venn nær paret til nettstedet og fortsetter:

- Hun visste at noen nær henne snakket med pressen, og fant ut at det var Chelsea.

Nettstedet skriver også at «Friends»-stjernen fikk Chelseas talsperson, Stephen Huvane, til å bryte kontrakten med Chelsea etter feiden, og han skal visst nok ikke representere henne lenger.

Jennifer Aniston og Chelsea Handler har foreløpig ikke kommentert ryktene.

Støttet Jennifer i oktober

I fem år var Jennifer Aniston gift med Brad Pitt (53) før han forlot henne til fordel for Angelina Jolie (42) i 2005.

I september kom sjokknyheten om at Jolie og Pitt, som har seks barn sammen, skulle skilles etter to år som ektepar og 12 år som kjærester.

Mens Jennifer har forholdt seg taus rundt eksmannens brudd har venninnen og komikeren, Chelsea Handler, flere ganger både tullet og snakket dritt om både Brad og Angelina.

Samme dag som skilsmissen ble kjent, delte hun blant annet denne posten på Twitter:

Jennifer fikk sympati fra millioner av fans etter at Brads utroskap ble avslørt, og hun har tidligere innrømmet at det tok lang tid å komme over bruddet. Derfor blir navnet hennes nå til stadighet nevnt i forbindelse med den høyprofilerte skilsmissen.

Dette hadde Chelsea Handler sett seg lei på.

- Det er helt idiotisk og patetisk. Som om Jennifer bryr seg. For det gjør hun ikke. Det er latterlig at folk fremdeles drar henne inn i dette, sa hun, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

GIFT MED FLERE STJERNER: Brad Pitt har vært gift med både Jennifer Aniston og Angelina Jolie. Foto: NTB scanpix
GIFT MED FLERE STJERNER: Brad Pitt har vært gift med både Jennifer Aniston og Angelina Jolie. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ønsker Brad det beste

Ifølge UsWeekly var Anistons reaksjon da hun fikk høre om bruddet slik:

- Jepp, nå får han oppleve karma, skal hun ha sagt til en nær venn da de diskuterte nyheten, ifølge nettstedet.

- Jennifer har alltid hatt følelsen av at noe kom til å skje med dem til slutt, forteller kilden, som legger til at skuespilleren aldri tvilte på at eks-mannen elsket Jolie, sier kilden.

- Men hun følte ikke at Angelina var den ene personen Brad var ment å forbli sammen med. Hun har alltid trodd at Angelina er for kompleks for ham. Brad er en ganske enkel kar.

LES OGSÅ: Dronningen hylles for antrekket