Jennifer Aniston forteller alt i ny bok

- Den kommer til å være full av overraskelser og avsløringer.

TJENER FETT: Jennifer Aniston kan vente seg å bli noen millioner kroner rikere etter bokutgivelsen. Foto: All Over Press
TJENER FETT: Jennifer Aniston kan vente seg å bli noen millioner kroner rikere etter bokutgivelsen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Jennifer Aniston (41) er kjent for å holde tett om privatlivet sitt, og har sjelden uttalt seg om hverken skilsmissen med Brad Pitt (47) eller romansene med Vince Vaughn (40) og John Mayer (33). Nå skal skuespillerinnen imidlertid være i gang med å skrive en selvbiografi som avslører det meste.

41-åringen har ifølge National Enquirer bestemt seg for at tiden er inne for å lette på sløret, og skal allerede ha vært i samtaler med forlag som tror at hun kan tjene hele 148 milloner kroner på boken.

- Jennifer ville vente til hun hadde nok livserfaring slik at boken ble meningsfull. Ikke bare for henne, men også for fansen. Jeg tror det som tiltrekker henne mest er at hun nå får muligheten til å fortelle sannheten om alt hun har vært gjennom de siste årene, sier en kilde til nettstedet.


Aniston skal i utgangspunktet ha vært skeptisk til prosjektet, men lot seg overbevise av «Friends»-venninnen Courteney Cox (46).

- Hun var litt usikker først, men så snakket hun med Courteney som oppfordret henne til å kjøre på. Boken kommet til å være full av overraskelser og avsløringer, sier kilden.


41-åringen har de siste årene måttet tåle en rekke spekulasjoner rundt privatlivet sitt, og i fjor fortalte stjernen at hun er mektig lei av alle ryktene.

- Jeg må vel ha vært gravid 15 ganger hittil i år. Jeg kan vel ikke ta meg en ekstra burger i helgene eller noe. Det tar gleden vekk fra tidspunktet når jeg virkelig har noe å offentliggjøre. Det er leit.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun frem superkroppen