VENNINNER: Selena Gomez og Jennifer Aniston er blitt nære venner det siste året. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER: Selena Gomez og Jennifer Aniston er blitt nære venner det siste året. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jennifer Aniston fikk bena mine til å skjelve

Et tilfeldig møte på badet fikk store følger for Selena Gomez og hennes barndomsidol.

SEOGHØR.NO: Selena Gomez (22) har som så mange andre beundret og sett opp til Hollywood-yndlingen Jennifer Aniston (46) i en årrekke.

Selv om hun bare var to år da Aniston slo gjennom som Rachel Green i suksess-serien «Venner for livet», har hun likevel fulgt karrieren hennes tett.

På en prisutdeling i 2009 møtte Gomez, som den gang var 16 år gammel, sitt store idol for første gang.

Det gikk ikke helt som planlagt.

- Jeg traff Jennifer på badet og hun sa hei til meg. Da begynte beina mine og skjelve, så jeg stormet avgårde. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg friket fullstendig ut, fortalte hun til Just Jared etterpå.

I desember i fjor dukket de to stjernene nok en gang opp på samme fest, og da våget Selena seg til å ta kontakt med Aniston. Jentene fant raskt tonen og dagen derpå skrøt Gomez av møtet på Instagram med dette bildet.

FIKK EN GOD KLEM: Selena og Jennifer hadde mye å snakke om under premierefesten på filmen Cake i begynnelsen av desember i fjor. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN GOD KLEM: Selena og Jennifer hadde mye å snakke om under premierefesten på filmen Cake i begynnelsen av desember i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke bare har jeg vært fan av henne siden jeg var åtte år og fått oppleve hennes utrolige forandring til rollen i hennes nye film Cake. Nå har jeg også hatt en ordentlig samtale med henne og hun har et så godt hjerte. Dette gjorde hele året mitt, skrev hun under bildet.

I løpet av det siste halve året har duoen nå utviklet et nært vennskap - til tross for aldersforskjellen på 24 år, og Selena har flere ganger postet bilder av seg selv og Aniston på sosiale medier.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Da Selena tirsdag gjestet radiokanalen KTU spurte programlederen Carolina Bermudes henne om hvordan Aniston egentlig er.

- Hun er fantastisk, svarte Gomez, ifølge Fox News.

- Så dere er virkelig venner? fortsatte Bermudes i vantro.

- Ja, vi møttes gjennom managementet mitt. De representerer henne også, så det var et hyggelig møte, og hun inviterte meg hjem til seg med en gang. Hun har en pizza-ovn, så vi har laget pizza hos henne. Hun er veldig kul og veldig søt. Hun gir meg mange moderlige råd, avslørte popstjernen.

I januar skrøt også Jennifer Aniston av den unge talentfulle jenta.

- Hun er akkurat som en liten vakker engel som jeg har lyst å ta vare på. Vi møttes gjennom vår felles manager, og hun har vært utrolig støttende og fantastisk, sa hun den gang til E!News.com.

It's our little tradition ❤

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

LES OGSÅ: Aniston delte nostalgisk 90-tallsbilde med fansen