- Jennifer Aniston er søt, men ikke vakker

Joan Collins mener kun en av dagens kvinnelige filmstjerner kan sammenligne seg med tidligere generasjoner...

IKKE FORNØYD MED DAGENS KVINNELIGE STJERNER: Joan Collins mener kun Angelina Jolie kan sammenligne seg med de kvinnelige filmstjernene fra hennes ungdom. Foto: All Over Press
IKKE FORNØYD MED DAGENS KVINNELIGE STJERNER: Joan Collins mener kun Angelina Jolie kan sammenligne seg med de kvinnelige filmstjernene fra hennes ungdom. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston (41) har flere ganger blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner, men det imponerer ikke 80-talls stjernen Joan Collins.

77-åringen hevder standarden på kvinnelige filmstjerner i dag er langt dårligere enn da hun selv var ung.

- Det er en skrikende mangel på vakre mennesker i filmbransjen. Da jeg var ung, var alle på lerretet blendende vakre, sier hun og trekker fram eksempler som Ava Gardner, Audrey Hepburn og Grace Kelly, sier hun til Daily Mail.

Collins - som huskes best for rollen som Alexis Colby i TV-serien «Dynastiet» - mener det kun er Angelina Jolie som kan sammenligne seg med de tidligere legendene.

- Jennifer Aniston er søt, men jeg vil ikke kalle henne vakker. Hun er ingen Ava Gardner eller Lana Turner, sier hun.

Aniston - som er best kjent for sin rolle som Rachel Greene i TV-serien «Venner for livet» - har foreløpig ikke kommentert utsagnet fra Joan Collins.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Venner for livet»-stjerne giftet seg i hemmelighet