LYKKELIG GIFT: For fem måneder siden ga Jennifer Aniston og Justin Theroux hverandre sine ja etter å ha vært forlovet i tre år. Bildet av paret er tatt sist måned. Foto: SipaUSA
LYKKELIG GIFT: For fem måneder siden ga Jennifer Aniston og Justin Theroux hverandre sine ja etter å ha vært forlovet i tre år. Bildet av paret er tatt sist måned. Foto: SipaUSAVis mer

Jennifer Aniston avslører hemmeligheten bak sitt ungdommelige ytre

Og det er enklere enn du kanskje tror!

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Jennifer Aniston (46) nærmer seg 50-årene med stormskritt, men det er vanskelig å tro når man ser på henne.

Hollywood-stjernen har nemlig en kropp mange 20-åringer bare kan drømme om, og huden hennes ser også ung og sunn ut.

Nå avslører Jennifer selv hvordan hun klarer å beholde sin ungdommelige fremtoning.

- Jeg mener dehydrering er veldig viktig. Og søvn! Jeg drikker vann hele dagen, og gjerne med kullsyre til et måltid om kvelden, forteller hun til venninnen Gwyneth Paltrows livsstilside Goop, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

HOLDER SEG DEHYDRERT: Jennifer Aniston har alltid med seg en flaske vann når hun er på farta. Foto: Splash News
HOLDER SEG DEHYDRERT: Jennifer Aniston har alltid med seg en flaske vann når hun er på farta. Foto: Splash News Vis mer

Selv om dette kanskje virker veldig innlysende, så innrømmer den tidligere «Friends»-stjernen, som ofte føler seg vakker, at det kan være vanskelig å få i seg så mye som åtte glass vann om dagen.

- Ta med deg vannflasker overalt hvor du ferdes. Når det ikke er på det aller varmeste i Los Angeles, så oppbevarer jeg en kasse vann i bilen.

- Om sommeren tar jeg med meg en kjølebag i bilen for å holde dem kalde. Når man alltid har vannflasker lett tilgjengelig, så blir det raskt en vane å drikke mye vann også, mener Jennifer, som nekter å benytte seg av Botox for å bli kvitt rynker.

Aniston nevner også regelmessig trening som yoga og løping, et balansert kosthold og meditasjon som hemmelighetene for å bevare ungdommen.

- Vi er så unge som vi selv føler oss. Når man behandler seg selv bra, føler man seg også bedre. Å være lykkelig er også en nøkkel til å se og føle seg yngre, sier hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

VELDREID: Aniston holder seg fantastisk bra og er ikke redd for å vise litt hud. Her under Screen Actors Guild Awards i januar i år i Los Angeles.  Foto: NTB Scanpix
VELDREID: Aniston holder seg fantastisk bra og er ikke redd for å vise litt hud. Her under Screen Actors Guild Awards i januar i år i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skryter av mannen

Og det er ingen tvil om at den vakre skuespilleren selv er fornøyd med livet om dagen.

I august giftet hun seg nemlig med kjæresten gjennom fire år, skuespilleren Justin Theroux (44), i en hemmelig seremoni i sitt eget hjem.

- Justin er så utrolig snill mot meg. Han er vakker og kjekk, og han blir bare bedre og bedre med årene. Han har alltid støttet meg i det jeg gjør. Nå opplever jeg ting i et nytt lys, har Jennifer tidligere sagt om ektemannen.

Fra 2000 til 2005 var Aniston gift med Hollywood-kjekkasen Brad Pitt (52). De brøt med hverandre da Pitt falt for Angelina Jolie (40) under innspillingen av filmen «Mr. & Mr. Smith».

FLOTT PAR: Her er Jennifer og Justin på ferie i Mexico i jula for tre år siden. Foto: NTB Scanpix
FLOTT PAR: Her er Jennifer og Justin på ferie i Mexico i jula for tre år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Venninnen døde på Jennifers bryllupsreise