Jennifer Aniston avslører hemmeligheten bak sitt ungdommelige ytre

Og det er enklere enn du kanskje tror!

LYKKELIG GIFT: For fem måneder siden ga Jennifer Aniston og Justin Theroux hverandre sine ja etter å ha vært forlovet i tre år. Bildet av paret er tatt sist måned. Foto: SipaUSA
LYKKELIG GIFT: For fem måneder siden ga Jennifer Aniston og Justin Theroux hverandre sine ja etter å ha vært forlovet i tre år. Bildet av paret er tatt sist måned. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Jennifer Aniston (46) nærmer seg 50-årene med stormskritt, men det er vanskelig å tro når man ser på henne.

Hollywood-stjernen har nemlig en kropp mange 20-åringer bare kan drømme om, og huden hennes ser også ung og sunn ut.

Nå avslører Jennifer selv hvordan hun klarer å beholde sin ungdommelige fremtoning.

- Jeg mener dehydrering er veldig viktig. Og søvn! Jeg drikker vann hele dagen, og gjerne med kullsyre til et måltid om kvelden, forteller hun til venninnen Gwyneth Paltrows livsstilside Goop, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

Selv om dette kanskje virker veldig innlysende, så innrømmer den tidligere «Friends»-stjernen, som ofte føler seg vakker, at det kan være vanskelig å få i seg så mye som åtte glass vann om dagen.

- Ta med deg vannflasker overalt hvor du ferdes. Når det ikke er på det aller varmeste i Los Angeles, så oppbevarer jeg en kasse vann i bilen.

- Om sommeren tar jeg med meg en kjølebag i bilen for å holde dem kalde. Når man alltid har vannflasker lett tilgjengelig, så blir det raskt en vane å drikke mye vann også, mener Jennifer, som nekter å benytte seg av Botox for å bli kvitt rynker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer