<strong>VAR KJÆRESTER:</strong> Tom Lippolis og Jenni Farley var kjærester før Farley dro en kniv gjennom armen hans på grunn av sjalusi.  Foto: Stella Pictures
VAR KJÆRESTER: Tom Lippolis og Jenni Farley var kjærester før Farley dro en kniv gjennom armen hans på grunn av sjalusi. Foto: Stella Pictures Vis mer

Jenni Farley knivstakk ekskjæresten

- Hele armen var åpen og blødde, sier Tom Lippolis om da han ble knivstukket av «Jersey Shore»-skuespilleren.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Jersey Shore»-skuespiller Jenni 'JWoww' Farley (25) har tidligere fortalt at hun er livredd for at ekskjæresten Tom Lippolis skal offentliggjøre nakenbilder av henne. Istedenfor å offentliggjøre intime bilder, har Lippolis kommet med intime detaljer fra forholdet deres. I en fersk video forteller han om da Jenni knivstakk han med en kniv og han måtte sy 37 sting, skriver radaronline.com.

- Jeg forstår ikke hvordan hun kan si at jeg har misbrukt henne. Under hele forholdet gjorde hun ikke annet enn å misbruke meg og være utro, sier han ærlig i videoen.

Videre forteller Lippolis at berømmelsen gikk til hodet på skuespilleren og at den eneste grunnen til at han ikke anmeldte henne, var at han var forelsket i henne.

- Jeg så ned og så at hele armen var kuttet opp. Hun hadde stukket meg med en kniv. Hun hadde stukket gjennom muskelen min og hele armen var åpen og blødde. Jeg trodde hun skulle drepe meg, forteller han videre.

Ekskjæresten forteller også at han måtte til akutten og sy etter knivstikkingen.

- Jeg kjørte til akutten og måtte sy 37 sting.

Krangelen skal ha startet etter at Lippolis poserte for et bildet sammen med en annen dame.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Livredd for naken-skandale!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer