Jennfier raser over gravidtetsrykter

- Det er 100 prosent ukorrekt, sier skuespillerens talspersoner.

BARNLØSE: Både Jennifer Aniston og Cameron Diaz er barnløse, men lykkelige. Her er Hollywood-skuespillerene tilstede ved LACMA-gallaen i Los Angeles i slutten av oktober. Foto: All Over Press
BARNLØSE: Både Jennifer Aniston og Cameron Diaz er barnløse, men lykkelige. Her er Hollywood-skuespillerene tilstede ved LACMA-gallaen i Los Angeles i slutten av oktober. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Spekulasjonene rundt Jennifer Anistons (43) påståtte graviditet har vært mange og ofte den siste tiden, men denne uken gikk skuespillerens talspersoner ut og avkreftet ryktene.

Det var nemlig etter at det amerikanske magasinet Star Magazine onsdag denne uken skrev en artikkel med tittel: «Jen's pregnant!» (Jen er gravid, journ.anm.), at den noe utradisjonelle gesten kom.

Anistons talspersoner har nemlig ikke for vane å verken bekrefte eller avkrefte nyheter som handler om superstjernen, men denne gangen så de seg nødt til å sette en stopper for de påståtte ryktene om at «Jennifer og Justin er overlykkelige etter at de nå venter barn i slutten av mai», skriver DailyMail:

«Det er 100 prosent ukorrekt», skrives det i pressemeldingen.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Men «Friends»-stjernen har aldri lagt skjul på at hun er glad i barn, og da hun og forloveden nylig var tilstede ved LACMA 2012 Art + Film Galla i Los Angeles, ble de fra seg av glede da de fikk se bilder av den nybakte mammaen Drew Barrymores datter Olive (7 uker).

Den vakre 43-åringen så rett og slett verpesjuk ut der hun beundret babybildene av det lille nurket...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jennifer Anison: - Jeg holder meg tynn ved å smile 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer