Jenelle Evans arrestert – igjen

Den unge Teen Mom-stjernen ser ikke ut til å klare å holde seg unna trøbbel.

FAMILIETID: Her er Jenelle sammen med sin eldste sønn Jace (5) før hun ble arrestert. Foto: All Over Press
FAMILIETID: Her er Jenelle sammen med sin eldste sønn Jace (5) før hun ble arrestert. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jenelle Evans (23) er kjent fra MTV-serien 16 and pregnant og senere fra Teen Mom 2; hun har sønnene Jace (5) og Kaiser (6 mnd.). Reality-stjernen er slett ikke fremmed for å havne i trøbbel – og nå har hun blitt arrestert for ellevte gang på fem år.Jenelle ble tatt i en fartskontroll ved Myrtle Beach i South Carolina, hvor det kom frem at hun ikke hadde gyldig førerkort. Blondinen havnet i fengsel, men ble løslatt et par timer senere. – Jenelle var sent ute til en prøve den ettermiddagen. Hun prøvde bare å komme seg til skolen, men ble stoppet i en fartskontroll. Hun hadde vognkortet sitt, men ikke førerkortet, uttalte Evans' advokat til E! News.Tidligere har Jenelle blitt arrestert for blant annet vold, innbrudd og besittelse av heroin. I mars i 2013 sjekket hun frivillig inn på rehabiliteringssenter.I dag har Jenelles mamma, Barbara Evans, omsorgen for Jace, mens Jenelle selv har omsorgen for lille Kaiser.Forlovet med barnefarenTidligere denne måneden avslørte Jenelle at hun skal gifte seg med samboeren – og far til hennes yngste barn – Nathan Griffith (27). Frieret skjedde under en ferie på øya St. Thomas i Karibien. Slik så det ut da Jenelle annonserte forlovelsen på Instagram.– Nathan bare klinket i glasset sitt, reiste seg opp foran hele restauranten og holdt en lang tale om at han elsker meg og at han vil leve resten av livet sitt med meg. Så gikk han ned på ett kne og fridde, fortalte Jenelle til MTV kort tid etter at forlovelsen ble kjent.LES OGSÅ: Vil gifte seg på TV

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer