VENNINNER: Oprah Winfrey og "Jen" har vært venner i en del år nå, og talkshowdronningen skal til og med ha snakket om å arrangere et bryllup for "Jen" og eksen Vince Vaughn.... Foto: All Over Press
VENNINNER: Oprah Winfrey og "Jen" har vært venner i en del år nå, og talkshowdronningen skal til og med ha snakket om å arrangere et bryllup for "Jen" og eksen Vince Vaughn.... Foto: All Over PressVis mer

Jen ville vært Oprah!

Jennifer Aniston skulle gjerne vært Oprah Winfrey for en dag....

SEHER.NO: Hvis "Friends"-stjerne Jennifer Aniston (38) kunne vært en annen for en dag, vet hun nøyaktig hvem hun ville vært, skriver People.


I et nytt intervju med bladet Harpar`s Bazaar sier nemlig "Jen" at hun da veldig gjerne skulle vært sin gode venninne og talkshowdronning Oprah Winfrey (53).


- Jeg ville elsket å være Oprah for en dag, sier skuespillerinnen.


Aniston og Winfrey har vært venninner en stund nå, og i fjor snakket til og med talkshowdronningen om å arrangere bryllup for Aniston og hennes daværende kjæreste Vince Vaughn.


I tillegg til spørsmålet om hvem hun ville vært for en dag, spurte Harpar`s Bazaar Aniston hva hun ville gjort dersom hun hadde jobbet for regjeringen.


- Jeg ville vært en spion, en skikkelig glamorøs spion som spiller poker og lever i Monaco. Også ville jeg hatt heftige affærer med Daniel Craig, svarer stjernen humoristisk.


"Friends"-stjernen, som innrømmer at hun har sluttet å bry seg så mye om hva mediene og offentligheten sier om henne, skal nylig ha bestemt seg for å flytte, og har lagt ut huset sitt i LA for salg.


Drømmen er å kunne leve anonymt i New York.


- Hvis du kommer deg unna paparazziene og de ikke vet hvor du er, kan du faktisk gå og gå og gå. Jeg er trøtt av Los Angeles, i New York er du ikke bare i den samme bilen, mens du ser på de samme tingene og kjører ned den samme gaten, sier hun.

Skuespillerinnen, som nylig holder på med innspillingen av sin siste film "He`s Just Not That Into You", er også opptatt av å forsvare sine suksesser på lerretet.


- Det er mange som skriver og sier at jeg ikke har hatt suksess på Box-officen, og at "The Break-Up" er min eneste store hit, men det er ikke helt sant. "Along Came Polly" gjorde det veldig bra, og "Bruce Almighty" var jo også en ganske stor film, sier hun.  


Likevel innrømmer Aniston at hun kan takke tv-karrieren og "Friends" for sin suksess.


- jeg tror ikke noen trodde at "Friends" skulle bli så stort som det ble, men det ble utrolig bra, vi var heldige. Men helt seriøst, hvem vil egentlig finne på å danse i en fontene?, sier hun.


LES OGSÅ: - Hun er en kioskvelter