FRYD OG GAMMEN?: Ifølge Brad Pitt har det såkalte trekantdrama mellom han, Angelina og Jennifer Aniston kun vært medieoppspinn.
FRYD OG GAMMEN?: Ifølge Brad Pitt har det såkalte trekantdrama mellom han, Angelina og Jennifer Aniston kun vært medieoppspinn. Vis mer

- Jen er verdens søteste

Brad Pitt tar ekskona i forsvar etter trekantdramaet.

SEHER.NO: De siste månedene har mediene vært fulle av historier om det evigvarende trekantdramaet mellom superstjernene Jennifer Aniston (39) Angelina Jolie (33) og Brad Pitt (45).

Det hele startet da Angelina under et intervju i oktober i fjor innrømmet at hun og Brad hadde forelsket seg under innspillingen av "Mr. and Mrs. Smith" i 2005. På den tiden var Brad fortsatt gift med Jennifer Aniston, noe som da betydde at de mest sannsynlig hadde hatt en affære, slik mange også har trodd.

Kort tid etterpå fortalte Aniston i et intervju med Vogue at hun synes Angelina kunne spart seg fra å fortelle offentligheten alle detaljene om hvordan hun og Brad fant hverandre.

Brad skal deretter ha blitt rasende på ekskona for at hun "kjeftet" på hans samboer og mor til hans barn.

Dermed var all helvete brutt løs og siden da har de stadige tabloidoppslagene gitt inntrykk av at de ulike partene ikke vil ha noe med hverandre å gjøre.

Var aldri sint
Men nå har altså pipen fått en helt annen lyd.

I et ferskt intervju med W Magazine hevder Brad at han aldri var sint på Jennifer etter hennes kommentarer overfor Angelinas avsløring, skriver E!Online.

- Jen er verdens søteste. Jeg tror hun ble dratt inn i det der, og så er det liksom den andre runden med alt det Angie versus Jen greiene. Det er bare fiksjon alt sammen, sier filmkjekkasen.

I likhet med Anistons tidligere uttalelser, bekrefter også han at eksene har sporadisk kontakt.

- Hun var en viktig del av livet mitt, og jeg hennes, fortsetter han.

- Det var ikke noen affære
Skuespilleren forsvarer også sin nåværende kjæreste og forteller at det aldri var slik at han og Angelina hadde en affære mens han fortsatt var gift.

Ifølge Brad fortsatte nemlig deler av "Mr. and Mrs. Smith"-innspillingen etter bruddet med Jennifer, og det var først da forholdet mellom han og Angelina skal ha begynt å utvikle seg.

- Vi fortsatte filmingen etter at Jen og jeg gjorde det slutt. Men selv det betyr ikke at det har vært noen ekkel affære-greie pågående. Det var det ikke. Jeg er veldig stolt over måten det ble håndtert på. Det var respektfullt, forklarer han.

Forrige gang filmkjekkasen lot seg intervjue i W Magazine var da han hadde tatt personlige bilder av en ammende Angelina, som kom på forsiden. 

Og ifølge Brad er det ingenting som er så sexy som å se ens kjæreste gjennom linsen til et kamera. 

- Det er så sexy. Jeg gikk mye lenger enn bildet av Angelina som ammet. Men jeg viste ikke de, forteller han lurt.  

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ble forelsket mens han var gift