Gullruten 2017:

«Jegertvillingene»-Kristine viste frem kjæresten

- Vi møttes ute i skogen på trappa mi.

QUIZ: «Jegertvillingene» Kristine og Johanne Thybo Hansen fikk en utfordring i forkant av Gullruten. Førstnevnte viste også fram kjæresten på den røde løperen. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

GRIEGHALLEN (Seoghør.no): Johanne og Kristine Thybo-Hansen (25) ble kjent for hele Norge da de dukket opp i en serie om seg selv. «Jegertvillingene» skildrer jentenes hverdag med jakt, skogsturer og hundekos.

Jentene er imidlertid ikke ukjente med å ta seg en fest i ny og ne. Fredag kveld dukket de opp på den røde løperen i Bergen, i forkant av utdelingen til Gullruten. Jentene er nominert til pris for «Årets dokusåpe».

Men jentene var ikke alene. Kristine hadde nemlig med seg kjæresten Robert Bjørklund.

VISTE SIN KJÆRLIGHET: Robert Bjørklund og Kristine Thybo-Hansen er glødende forelsket. Foto: Andreas Fadum.
VISTE SIN KJÆRLIGHET: Robert Bjørklund og Kristine Thybo-Hansen er glødende forelsket. Foto: Andreas Fadum. Vis mer

- Han er kjæresten min. Vi møttes ute i skogen på trappa mi, sier hun og ler.

Den vanligvis så tøffe TV-jenta nølte heller ikke med å vise sin romantiske side da de to kysset foran Se og Hørs kamera.

Johanne, som er singel, kom sammen med kjæresteparet. Men Kristine er ikke i tvil om at det er tvillingen som kommer til å få barn først.

- Johanne får nok barn først, vi er litt treige, forteller Kristine.

I anledning jentenes besøk, fikk de også presentert en lek. Den bød på mye latter.

- Får barn først

Jentene beskjed om å velge hvem av dem som mest sannsynlig kom til å gjennomføre påstanden de fikk presentert. De tvilte ikke på hvem som kom til å få i seg mest alkohol denne kvelden.

- Det er hun der. Hun spydde i går, sier Kristine og ler.

- Men jeg vil ikke bli dårlig, så da spyr jeg heller, forteller Johanne og ler.

Jentene hadde allerede vært på vorspiel da de troppet opp på den røde løperen, i selskap av andre norske kjendiser som Vendela Kirsebom, Lothepus, Erna Solberg og «Skam»-skuespillerne.

Dersom de skulle gå av med seieren i kveld, blir det ifølge jentene en våt aften. Den får derimot en bitter ettersmak.

- Vi skal fly tidlig i morgen, så vi håper nesten at vi ikke vinner så vi kan legge oss tidlig, sier Johanne lattermildt.

Se hele leken øverst i videoen. Om jentene stikker av med serier i kveld kan du se på TV 2 fra 22:00.

- Får ikke gå i fred

25-åringene har både provosert og fascinert det norske folk siden de dukket opp på skjermen i 2015, og det siste året har de merket kjendisstatusen godt.

- I Nord-Norge får vi som regel gå i fred, men dersom vi beveger oss rundt i Oslo er det mange som kjenner oss igjen og vil ta «selfies», har Johanne Thybo Hansen tidligere sagt til Dagbladet.

I intervjuet avslørte hun også at det i visse settinger er umulig for henne og søstera å gå rundt uten å bli stoppet.

- På Villmarksmessa kan vi bare glemme å gå i fred. Der vil alle snakke med oss hele tiden. Det er veldig koselig, men av og til er det litt spesielt å ikke kunne gå i fred, la 25-åringen til den gang.

GODE VENNER: Henrik Holm og Tarjei Sandvik Moe var svært populære da de ankom Grieghallen i forkant av Gullruten. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer