«Jegertvillingene»:

Jegertvillingen om bruddet med «Cæsar»-stjernen: - Går til helvete

Johanne Thybo Hansen letter på sløret om bruddet. 

LIKE JENTER - FORSKJELLIGE KJÆRLIGHETSLIV: Kristine og Johanne Thybo Hansen er kjent som hele Norges «Jegertvillingene». Da Seoghør.no møtte jentene på Discoverys vårlansering denne uken, lettet de på sløret om hvordan kjærlighetslivene deres går for tiden. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
LIKE JENTER - FORSKJELLIGE KJÆRLIGHETSLIV: Kristine og Johanne Thybo Hansen er kjent som hele Norges «Jegertvillingene». Da Seoghør.no møtte jentene på Discoverys vårlansering denne uken, lettet de på sløret om hvordan kjærlighetslivene deres går for tiden. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I januar i år ble det kjent at «Hotel Cæsar»-profilen Kim-Daniel Sannes (30) hadde funnet lykken med Johanne Thybo Hansen (24), kjent fra TVNorge-programmet «Jegertvillingene».

Noen måneder senere flyttet skuespilleren nordover til Troms for å stifte familie med kjæresten, men i september gikk de to hver til sitt.. Det bekreftet de til TV 2-programmet «God kveld Norge».

Kim-Daniel flyttet tilbake til Oslo, og «Jegertvillingene»-stjernen holdt seg i nord.

JAKTKJENDISER: Tvillingsøstrene Johanne Thybo-Hansen og Kristine Thybo-Hansen fikk massiv oppmerksomhet for programmet «Jegertvillingene», som handler om søstrene. Her fra 2014. Foto: NTB scanpix 
JAKTKJENDISER: Tvillingsøstrene Johanne Thybo-Hansen og Kristine Thybo-Hansen fikk massiv oppmerksomhet for programmet «Jegertvillingene», som handler om søstrene. Her fra 2014. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Seoghør.no møtte Johanne og tvillingen hennes Kristine på Discoverys høstlansering, der de var for å promotere en ny sesong av suksesserien de er med i.

- Til helvete

Der kunne Johanne fortelle at hun ikke var klar for å begynne å date igjen helt enda.

- For meg går det til helvete. Jeg har nylig slått opp med kjæresten, og vi flytta fra hverandre. Vi er derimot venner nå, men vi har ikke særlig mye kontakt, forteller hun til Seoghør.no.

De to TV-profilene bekreftet at de var blitt et par overfor «God kveld Norge» for drøye ti måneder siden, og den blomstrende kjærligheten ble ofte omtalt i media.

De møttes på en hundemesse i Lillestrøm, og Kim-Daniel har tidligere uttalt at de «sa pang» da han så henne på standen.

- Kim er omtenksom, omsorgsfull og har et hjerte av gull, sa «jegertvillingen» om sin daværende kjæreste til Seoghør.no i januar.

Ingen av dem ville kommentere bruddet da det fant sted, men Johanne sier nå at det etter forholdene går fint med henne.

- Jeg er ikke hjerteknust akkurat nå. Nei, jeg orker nok ikke å stresse med mannfolk før om en stund, altså. Nå er det jakt og hund som er i fokus for min del, sier hun og ler.

Artikkelen fortsetter under videointervjuet med tvillingene fra 2014.

Hun og tvillingen Kristine forteller at turer i naturen fungerer som terapi for dem om de har dårlige dager eller perioder.

- Det er kjempegodt å komme seg ut, både for psyken og for det fysiske, sier Kristine til Seoghør.no.

Møtte drømmemannen i naturen

Mens den ene tvillingens kjærlighetshistorie er av den triste sorten, kan Kristine avsløre at det for hennes del går veldig bra om dagen.

Hun har i over et år vært sammen med kjæresten Robert Bjørklund, og røper hvordan de to turtelduene først møtte hverandre.

Den romantiske historien startet der de fleste historiene til tvillingene gjør - ute i naturen.

- Vi møttes faktisk langt oppi Reisadalen, midt ute i ingenmannsland. Jeg hadde vært på telttur i fem dager og så ut som et «rævhol», og der sto plutselig drømmemannen min midt ute på trappa. Jeg hadde aldri sett han før, sier hun og fortsetter:

- Siden da har vi vært litt på turer og slikt, også ble vi til slutt kjærester, stråler den forelska jegeren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer