- Jeg vurderte selvmord flere ganger

Narkotika-avhengigheten holdt på å sende den svenske fotballstjernen Magnus Hedman i graven.

KJENDISPAR: Magnus Hedman og popstjernen Magdalena Graaf var et av Sveriges heteste par på 90- og 2000-tallet. Men i 2008 bestemte de to seg for å skilles. Foto: All Over Press
KJENDISPAR: Magnus Hedman og popstjernen Magdalena Graaf var et av Sveriges heteste par på 90- og 2000-tallet. Men i 2008 bestemte de to seg for å skilles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Målvakten Magnus Hedman (39) var en av Sveriges mest kjente og populære idrettsutøvere på 90- og 2000-tallet, da han i tillegg til det svenske landslaget, spilte for britiske klubber som Coventry, Celtic og Chelsea.

Men i sin nye biografi «Når ljuset släcks» avslører Hedman at livet etter at han la opp i 2007 har vært preget av store personlige problemer på grunn av narkotikamisbruk.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

I boken skriver Hedman ifølge Expressen at han begynte med amfetamin i 2007, og senere også kokain.

- Det er åpenbart at visse mennesker har lett for å bli avhengige, og jeg fikk merke at jeg er en av dem, skriver Hedman, som tidligere har vært gift med popstjernen Magdalena Graaf.


Misbruket skal ha ført til at Hedman fikk store økonomiske problemer, og i 2009 ble han dømt i retten etter å ha blitt knepet av politiet med dopingtabletter i bilen.

Året etter ble han også dømt for å ha hatt sex med en prostituert.

I boken skriver Hedman at han flere ganger har vurdert å ta livet av seg, sist gang på nyttårsaften 2011.

- Jeg vurderte å ta selvmord flere ganger.

- Jeg lurte helt konkret på hva jeg skulle gjøre, og hvem jeg skulle skrive brev til, skriver han i boken, ifølge Expressen.

Kun tanken på hans to barn Lancelot (11) og Tristan (7) skal ha fått ham til å droppe planene.

- Da jeg tenkte på barna forsvant selvmordstankene. Den nyttårsaftenen ble et vendepunkt. Jeg tenkte «nå begynner livets andre omgang», skriver han i selvbiografien.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Dette er selvsagt veldig trist

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer