- Jeg vurderte et sekund å trekke meg

Venke Knutson forteller til Seoghør.no at hun kjente på «Skal vi danse»-presset under premieresendingen.

NERVER: Under premieren vurderte Knutson et sekund å trekke seg fra programmet - men etter å ha gjennomført første dans forteller den blide artisten til Seoghør.no at hun nå stortrives på parketten. Knutson danser med fjorårets vinner Egor Filipenko. Foto: Stella Pictures
NERVER: Under premieren vurderte Knutson et sekund å trekke seg fra programmet - men etter å ha gjennomført første dans forteller den blide artisten til Seoghør.no at hun nå stortrives på parketten. Knutson danser med fjorårets vinner Egor Filipenko. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Denne uken unnet «Skal vi danse»-deltaker Venke Knutson seg en velfortjent pause, og nøt fredagkvelden på premieren av teaterforestillingen Annie på Folketeateret i Oslo.

Tidligere samme dag ble det kjent at Knutsons artistkollega Rein Alexander hadde valgt å trekke seg fra programmet - bare én uke etter at han steppet inn for fotballtrener Tom Nordlie som trakk seg rett før premieren på grunn av sykdom.

- Har du i løpet av disse knalltøffe danseukene følt at du har ønsket å trekke deg fra programmet, Venke?

- Jeg vurderte et sekund å trekke meg da jeg sto på parketten under premieresendingen, men nei. Det er fantastisk gøy, og jeg har det veldig morsomt!, fortalte den blide artisten til Seoghør.no før hun hastet inn til Annie-premieren.

Det var Seoghør.no som var først ute med nyheten om at Rein Alexander hadde valgt å trekke seg, og grunnen skal være at artisten føler seg utbrent.

- Jeg kan bekrefte at Rein Alexander trekker seg fra «Skal vi danse». Han er utbrent. At han trekker seg er en vurdering tatt i samråd med Monster, TV 2, Rein Alexander og hans management, fortalte pressekontakt i TV 2, Unn-Grethe Berge til Seoghør.no fredag formiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer