- Jeg vurderte å trekke meg

Vibeke Klemetsen kjempet mot følelsene og smerten.

KJEMPET MOT TÅRENE: Smertene i hælen var så sterke at Klemetsen måtte ty til tårene. Foto: TVNorge
KJEMPET MOT TÅRENE: Smertene i hælen var så sterke at Klemetsen måtte ty til tårene. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mandagens episode av TVNorge-serien «71 grader nord» var det Anita Valen som ble merket, og må senere ut i en duell om å unngå hjemsendelse.

Men det var gravide Vibeke Klemetsen som måtte slite mest i løpet av episoden. På vei opp mot fjelltoppen Kalven, slet hun så mye med et kjøttsår på hælen at hun vurderte å trekke seg.

- Jeg vurderte faktisk å trekke meg fra hele «71 grader nord» der og da. Men så tenkte jeg at dette også er en individuell konkurranse, så jeg hadde lyst til å bite tennene sammen og vise hva jeg var god for, sier hun til Seoghør.no.

Kvelden før turen opp mot Kalven hadde Klemetsen fått legebehandling. Legen forklarte at det ikke var snakk om et vanlig gnagsår. Dette var mye verre.

- Jeg hadde gått i to dager i helt nye sko, og trodde jeg hadde teipet godt nok. Men med så tung sekk og med stegjern, kom alt trykket i hælen. Det forplantet seg opp i hoftene. For en stund siden hadde jeg et brudd i bekkenbenet, og jeg fryktet jeg kunne få bekkenløsning.

Klemetsen valgte å trekke seg fra oppdraget, som laget hennes til slutt tapte.

- Det at jeg var gravid og sårbar gjorde at jeg følte veldig på det. Det var vanskelig fordi vi var et lag, og jeg følte meg som en byrde. Jeg ønsket ikke å hindre gruppa, sa hun.

«71 grader nord» sendes mandager klokken 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Folk fikk galt inntrykk av meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer