- Jeg vurderte å ta mitt eget liv

Stjernen var svært langt nede...

LANGT NEDE: Janice Dickinson slet med selvmordstanker i den tunge tiden. Foto: All Over Press
LANGT NEDE: Janice Dickinson slet med selvmordstanker i den tunge tiden. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tidligere «America's Next Top Model»-dommer og supermodell Janice Dickinson (55) snakker ut om den tunge tiden hun for ikke lenge siden var gjennom, noe som resulterte i innleggelse på grunn av rusmisbruk og angst, ifølge Showbizspy.com

Stjernen er en av deltagerne i TV-serien «Celebrity Rehab with Dr. Drew», og forteller at hun blant annet var avhengig av bedøvende piller.

- Jeg var ruset 24 timer i døgnet. Jeg var på et behandlingssenter i 18 dager. Der fikk jeg panikkanfall, muskelrykninger, søvnløse netter og selvmordstanker. Jeg gikk rundt og var livredd, sier Dickinson ifølge nettstedet.

Oppholdet på klinikken ga gode resultater, og Dickonson er stolt over det hun har fått til.

- Jeg skjelver faktisk akkurat nå, fordi jeg er stolt over fremskrittet jeg har gjort. Jeg er ikke i behandling lenger. Jeg har fått med en sponsor, jeg ber og mediterer og jeg går på møter.

Etter lange tider der stjernen har vært langt nede, nyter hun nå livet. I fjor ble hun sammen med den 22 år yngre branmannen Alex Abdalla, og paret har det bra sammen.

- Nå tar jeg en dag av gangen. Jeg fokuserer på de positive tingene i livet, at jeg er edru, barna min, forholdet til kjæresten min Alex, hundene mine. Livet er verdt å leve nå.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg blir det heiteste liket på planeten