GAVE FRA KONDOMERIET: «Jakten»-frier Line Ramsvik tok med seg en gave fra Kondomeriet, hvor hun jobber, til tv-bonde Christian Fredrik Sandberg.  Foto: TV 2
GAVE FRA KONDOMERIET: «Jakten»-frier Line Ramsvik tok med seg en gave fra Kondomeriet, hvor hun jobber, til tv-bonde Christian Fredrik Sandberg. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg vurderte å ta med noe helt groteskt

«Jakten»-frieren kom til gards med gave fra Kondomeriet.

Publisert
SEHER.NO: I mandagens episode av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» fikk årets bønder endelig besøk av frierne sine hjemme på gårdene, og det var stor spenning både blant bøndene og de utvalgte da de ankom de ulike stedene.

24 år gamle Line Ramsvik fra Ås er blant de utvalgte frierne til Hedmarksbonden Christian Fredrik Sandberg (26), og i likhet med de andre jentene hadde også hun tatt med seg en liten gave til tv-bonden. 

Siden hun har en deltidsjobb på et kondomeri fant hun ut at det ville være morsomt å gi en litt spenstig gave fra butikken. 

- Jeg har valgt ut en massasjeolje med vaniljelukt, og et ganske spennende massasjelys. Så får vi se om jeg tør å gi det da, sier en lattermild Line i episoden.

Til Seher.no forteller 24-åringen at hun var veldig spent på hvordan gaven ville bli mottatt, og at det var sjefen hennes som oppfordret henne til å gi noe fra butikken.

- Sjefen min hadde veldig lyst til at jeg skulle ta med noe fra jobben, og da måtte det jo bli noe sånt som det. Jeg vurderte å ta med noe helt groteskt og, bare for å være morsom. Men det ble noe uskyldig. Jeg prøvde å finne det snilleste vi hadde, humrer hun til Seher.no:
 
- Christian Fredrik ble glad. Han tok det med et smil og latter. Men det er jo ikke noe skummelt med den gaven i det hele tatt egentlig.

Fikk dere tatt gaven i bruk da?

- Det sier historien ingenting om. Det får være en hemmelighet, svarer hun lurt.

24-åringen innrømmer også at de andre jentene ble veldig nysgjerrige da de så posen hun kom med. 

- De var kanskje litt spent på hva jeg hadde oppe i den Kondomeriet-posen. Men jeg vet ikke om de noen gang fikk vite hva det var, sier hun.

Til vanlig studerer Ramsvik på Ås landbrukshøyskole, og det var i vår at hun bestemte seg for å søke deltidsjobb på Kondomeriet.
 
- En venninne av meg hadde sett at de søkte folk, og jeg hadde snakket om at jeg ønsket å få meg en liten deltidsjobb. Og så har jeg kanskje litt sånn kofferthumor, så hun synes jeg passet veldig godt inn der. Så jeg gjorde det jeg fikk beskjed om, jeg, humrer hun.

Til Seher.no forteller Line at det var under studiene på Ås at hun møtte Christian Fredrik for første gang.

- Han studerte på Ås da jeg begynte der. Det er jo noen år siden han var ferdig her, men så kom han tilbake på en fest i våres, og da tenkte jeg at jeg skulle klype ham i rumpa. Så vi snakket litt sammen, men jeg kjente ham ikke noe mer enn det. Og da jeg så at han skulle være med på «Jakten» så tenkte jeg at dette er min gylne sjanse til å få tak i han, sier hun.

24-åringen innrømmer også at hun var veldig spent på å få komme hjem til tv-bonden.

- Jeg var veldig nervøs, men jeg gledet meg mest. Jeg var veldig spent på hvordan det ble å være hjemme hos ham og møte familien. Men det var en kjempefin tid. Det var veldig hyggelig å se Christian Fredrik igjen. Jeg må jo bare smile når jeg ser ham. Jeg blir veldig glad inne i meg, forteller hun.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Ikke vant til denne oppmerksomheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer