- Jeg vurderte å ta livet mitt

Kelly Osbourne slet med kraftige depresjoner og ville gjøre slutt på alt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-personlighet Kelly Osbourne (28) stråler av lykke for tiden.

Ikke bare har hun kapret kjekkasen Matthew Mosshart, men hun har også gått ned 28 kilo de siste årene.

I et stort intervju med det britiske magasinet Cosmopolitan Body avlører hun at mye skyldes at hun har lært seg selv bedre å kjenne på det indre plan, skriver People.

- Å bli slankere var bare en av fordelene som kom etter at jeg startet med terapi. Gjennom terapi fikk jeg innsikt til å sortere indre tanker og følelser.

- Men jeg må innrømme at det var en av de vanskeligste - og skumleste - periodene i livet mitt. Jeg sverger, jeg har aldri følt meg mer naken. Jeg måtte ta av meg masken jeg har hatt for meg selv i mange år.


I et nytt intervju forteller Ozzy Osbournes datter at hun tidligere slet med kraftige depresjoner på grunn av vekten. Kelly skal ha brukt antidepressiva for å komme seg gjennom hverdagen og tenkte flere ganger over om hun skulle ta en overdose av medisinene for å gjøre slutt på det hele.

- Jeg tenkte at hvis jeg bare tok et par til av pillene så ville jeg ikke våkne opp neste dag og alt det vonde ville være over. Hvem bryr seg?, sier hun til ITV's Daybreak and Lorraine.

Etter å ha gått ned nærmere 30 kilo og lagt om livsstil er Kelly lykkeligere enn noen gang før.

- Jeg er tynnere og sunnere enn jeg noen gang har vært tidligere, sier hun til Fabulous Magazine.

Men likevel opplever «Fashion Police»-stjernen fortsatt å bli hengt ut for kroppen sin.
 
- Det som er helt sinnsykt er at jeg er bruker størrelse extra small til small, og at folk fremdeles sier at jeg er feit. 

- Jeg blir kalt feit hele tiden. En stor, feit tøyte. Lady Gagas fans er aller verst. De har sagt at jeg bør ta livet mitt, at de håper jeg blir voldtatt. Det er galskap, men jeg har opplevd dette hele livet så jeg prøver bare å ignorere det, forteller hun i intervjuet. 

LES OGSÅ:
- Hun er redd for å ha det samme kreftgen som moren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer