- Jeg vurderer orgasmefødsel

Johanna Grønneberg planlegger hvordan hennes første barn skal komme til verden.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I slutten av mars ble det kjent at tidligere MTV-programleder Johanna Grønneberg (32) er gravid. Tirsdag dro den høygravide TV-kjendisen på TSH-visningen under Fashion Week i Oslo sammen med moren sin.

Johanna har gjort mye research i forkant av fødselen. Hun holder nemlig på med et program om svangerskap og fødsel og planlegger nå hvordan barnet skal komme til verden.

- Nå skal jeg velge mellom alle de ulike metodene. Jeg synes orgasmefødsel virker spennende. Det er noe helt nytt og gir deg orgasme når du føder. Fordi det er så vakkert og deilig.

Grønneberg har termin i midten av oktober og venter en liten jente sammen med ektemannen Vince, som stiller seg skeptisk til den uvanlige metoden. 

- Mannen min synes det hørtes veldig rart ut, for han lurte på om han hadde noen del i det. Men det er moren selv som gjør orgasmebiten. Ellers kan jeg gjøre det naken i et basseng.

Den vordende moren ønsker seg litt glamour når datteren kommer til verden.- Jeg skal lage litt Hollywood ut av fødselen min, og har bestemt meg for å føde i et veldig fint antrekk og høye hæler.

Den frittalende TV-profilen har tidligere fortalt at hun egentlig ikke liker barn noe særlig og at hun er nervøs for at hun kommer til å gjøre alt riktig. 

- Jeg er veldig redd for å føde, men hvis jeg gjør masse research er jeg litt bedre forberedt. Helst vil jeg ha en meny med ting på sykehuset «ok jeg er klar; orgasmefødsel, ikke epidural, dette antrekket og høye hæler. Here we go!».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg gikk inn i sjokk og bare skalv og ristet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer