VIL FIKSE PÅ BRYSTENE: Filmstjernen Zoe Saldana sier til TV-kanalen Lifetime at hun vurdrer å fikse på sine bryster ved hjelp av plastisk kirurgi. Foto: Stella Pictures
VIL FIKSE PÅ BRYSTENE: Filmstjernen Zoe Saldana sier til TV-kanalen Lifetime at hun vurdrer å fikse på sine bryster ved hjelp av plastisk kirurgi. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg vurderer å fikse på brystene

Filmstjernen vil gjerne bli «den mest sexy fotballmammaen i verden».

Publisert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Zoe Saldana (33) - kjent fra filmen «Avatar» - har flere ganger blitt rost for sin veltrente og naturlige kropp.

Men nå avslører filmstjernen at hun vurderer å legge seg under kniven, for å bli mer sexy.

- Noen sa en gang til meg at jeg burde kjøpe meg et par nye pupper. Og da tenkte jeg «hvorfor jeg ikke?»

- Hvis en gammel mann kan kjøpe seg en Porsche og date en 17-åring, så kan jeg kjøpe et par og bli den mest sexy fotballmammaen i verden, sier hun i et TV-intervju på kanalen Lifetime, ifølge Us Weekly.

Saldana - som i november forlot sin kjæreste Keith Britton etter 11 år -  sier hun aldri har sett ned på kvinner som velger å legge seg under kniven for å trives bedre med kroppen sin.

- Ingen kan si til deg at noe du føler om deg selv er feil. Det eneste jeg har problemer med er når man lar seg operere for å bli en helt annen person.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Linni: - Derfor tok jeg silikon i puppene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer