Mandy Moore:

- Jeg vred meg i smerte

Hollywood-stjernen deler ærlig få uker etter fødselen.

BLE MAMMA: I en podkast forteller skuespiller Mandy Moore åpenhjertig om fødselen sin. Her avbildet i New York i 2018. Foto: Mediapunch/ REX/ NTB
BLE MAMMA: I en podkast forteller skuespiller Mandy Moore åpenhjertig om fødselen sin. Her avbildet i New York i 2018. Foto: Mediapunch/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar kom gladnyheten om at Hollywood-stjernen Mandy Moore (36) og ektemannen Taylor Godsmith (35) hadde blitt foreldre. I et innlegg på Instagram viste den stolte moren frem sin lille hjerteknuser.

«Gus er her. Vår søte gutt, August Harrison Goldsmith. Han var punktlig og kom på termindatoen, til stor glede for foreldrene hans. Vi var forberedt på å forelske oss på alle mulige nye måter, men dette overgår alt vi noensinne kunne ha forestilt oss», skrev hun til et bilde av sønnen.

Nå, nesten en måned senere, deler hun fødselshistorien sin i podkasten «Informed Pregnancy», ifølge Us Weekly og USA Today. Der forklarer Moore at hun og ektemannen hadde planlagt hjemmefødsel, men at de måtte endre planene, og heller komme seg inn på et sykehus.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Isolert opplevelse

Moore legger ikke skjul på at den 40 minutter lange bilturen til sykehuset var grusom, og at hun vred seg i smerte.

- Jeg husker at jeg jamret som et dyr, og prøvde å puste meg gjennom å bli sjekket inn på sykehuset og deretter få komme inn på rommet mitt.

På sykehuset fikk hun imidlertid beskjed om at hun kunne få epidural samtidig som antall blodplater falt drastisk.

- Det var som om man hadde tatt syre (psykedelisk stoff, journ.anm.) eller noe. Jeg stengte alt annet ute. Jeg kunne høre folk snakke, komme med ulike forslag og noen ganger være enig med dem, sier hun om fødselen.

Det hele beskriver hun som en isolert opplevelse og ikke slik hun hadde sett det for seg. Etter tre timer i fødsel fastslo legene at babyens hjertefrekvens var synkende, og de slo alarm.

- Syv mennesker kom inn og legen sa: «Dette er en sugekopp, og jeg skal feste denne på toppen av hodet hans, og når jeg ber deg presse, vil jeg at du skal presse hardere enn du noen gang har gjort. Jeg kommer til å dra samtidig, og babyen din kommer ut», forteller Hollywood-stjernen.

Moore forklarer at hun presset det hardeste hun kunne, og at hun omsider fikk den nyfødte sønnen sin på brystet. Fødselen og smertene hun opplevde har imidlertid ikke skremt stjernen, som er klar på at hun ønsker å bli gravid igjen, noe hun også har fortalt ektemannen.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Hemmelig bryllup

Mandy Moore og Taylor Godsmith giftet seg i all hemmelighet i november 2018. Ifølge kilder til E! News! skal bryllupet ha gått rolig for seg under en privat seremoni foran familie og parets nærmeste venner.

Rundt 50 gjester skal ha vært vitner til den romantiske begivenheten som skal ha funnet sted hjemme hos Hollywood-stjernen.

GIFT: I 2018 giftet Taylor Godsmith og Mandy Moore seg. Her avbildet under Emmy Awards i 2019. Foto: Danny Moloshok /Invision / NTB
GIFT: I 2018 giftet Taylor Godsmith og Mandy Moore seg. Her avbildet under Emmy Awards i 2019. Foto: Danny Moloshok /Invision / NTB Vis mer

Kort tid etter bryllupet fortalte Moore åpenhjertig om forholdet til ektemannen i et intervju med Glamour.

- Han får hjertet mitt til å smelte. Jeg kan ikke se for meg en bedre partner enn han, sa hun til magasinet.

I samme intervju røpet Hollywood-stjernen også at hun ønsket seg barn med ektemannen.

- Han kommer til å bli den mest fabelaktige pappaen. Jeg ser på fortiden som en fase jeg måtte gjennom for å komme meg dit jeg er i dag. Jeg hadde gladelig gått gjennom det samme én million ganger hvis det bringer meg til Taylor, fortalte Moore.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» er nybakt mor. Nå deler hun ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Skuespilleren har for øvrig tidligere vært gift med den amerikanske sangeren Ryan Adams (46). De to valgte imidlertid å gå hver til sitt i 2015, og skilsmissen gikk hardt innpå Moore.

Overfor Cosmopolitan har hun tidligere fortalt at skilsmissen var en øyeåpner, og at den ga henne tykkere hud.

- Jeg innså at jeg må sette meg selv foran, og ikke finne meg i alt, sa hun.

LES OGSÅ: Refser eksmannen: - Merkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer