- Jeg vokste opp uten en pappa

Nå vil Yosef være en så god far som mulig for sin lille sønn.

TAKKER SAMBOEREN: Yosef Wolde-Mariam takker samboeren Ammina Badje for at hun stiller opp for deres snart to år gamle sønn Noah. - Uten hennes støtte og forståelse hadde jo ikke dette fungert, sier han til Dagbladet. Foto: Stellapictures
TAKKER SAMBOEREN: Yosef Wolde-Mariam takker samboeren Ammina Badje for at hun stiller opp for deres snart to år gamle sønn Noah. - Uten hennes støtte og forståelse hadde jo ikke dette fungert, sier han til Dagbladet. Foto: Stellapictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Yosef Wolde-Mariam (34) er for tiden en av mentorene i TV 2-programmet The Voice. Der skal han dyrke frem artister i håp om at de når drømmen om en en suksessfull og hardtarbeidende karriere.

Og Yosef vet hva dette innebærer. Da han og makker Tshawe Baqua slo gjennom stort med Madcon ute i Europa, jobbet de så mye at det gikk ut over helsen. På et tidspunkt ble Yosef så utkjørt at han ble hentet med ambulanse.

- Det var en tremåneders periode med jobb hver eneste dag hvor jeg ikke klarte å ta til meg fast føde. Men det er tilbakelagt. Jeg tror kroppene våre ofte er på kanten. Man blir sterkere av adrenalin, får et ekstra gir. Psyken vil bare videre fordi vi er så dedikerte. Noen vil si at det er usunt, jeg vil si at vi er dedikerte, sier Yosef til Dagbladet God torsdag om arbeidspresset han opplevde med Madcon.

For snart to år siden ble Yosef og samboeren Ammina Badje foreldre til lille Noah, noe som gjorde at artisten måtte prioritere annerledes i livet.

- Jeg kan ikke lenger være borte i et halvt år og bare kjøre på, og så komme hjem på sofaen og dø. Det er også urettferdig mot min kjære som strengt tatt oppdrar sønnen vår alene. Uten hennes støtte og forståelse hadde jo ikke dette fungert, sier han til Dagbladet.

Nå vil Yosef være en så god far som mulig for sin lille sønn. Selv vokste han opp med moren, som var tidligere geriljasoldat i Etiopia før hun flyktet til Norge, mens faren ikke var endel av hans oppvekst.

- Jeg har vokst opp uten en. Det vil alltid være en greie for meg at jeg skal være der, uansett hva. Jeg vil ikke kreve respekt, jeg vil fortjene det. Det er en veldig rar balanse: Å være bestevenn for sønnen, men samtidig være faren hans. Men det er teori. Så kommer parksisen inn, sier Yosef til Dagbladet God torsdag.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vil beklage til min kone