FILMSTJERNE: Leonardo DiCaprio deler flere hete øyeblikk med 16 år yngre Margot Robbie i kinosuksessen "The Wolf of Wall Street". Foto: Supplied by LMK/All Over Press
FILMSTJERNE: Leonardo DiCaprio deler flere hete øyeblikk med 16 år yngre Margot Robbie i kinosuksessen "The Wolf of Wall Street". Foto: Supplied by LMK/All Over Press Vis mer

- Jeg vokste opp i fattigdom

Filmstjernen Leonardo DiCaprio snakker ut om sin egen barndom.

Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Leonardo DiCaprio (39), for tiden aktuell med den Oscar-nominerte filmen «The Wolf of Wall Street» er ifølge Forbes god for flere hundre millioner kroner.

Men DiCaprio har ikke alltid hatt det like godt. Skuespilleren har tidligere avslørt at han vokste opp i fattigdom sammen med moren sin.

IMPONERER STORT: Leonardo DiCaprio er en av verdens største skuespillere.  Foto: Fame Flynet
IMPONERER STORT: Leonardo DiCaprio er en av verdens største skuespillere. Foto: Fame Flynet Vis mer

I et nytt intervju med Los Angeles Times forteller Leo at det ikke bare var mangel på penger som var bekymrende under barndommen, familien bodde også i et veldig dårlig området i Los Angeles. I det samme kvartalet var prostitusjon og narkotika vanlig.

- Jeg vokste opp veldig fattig og fikk se og oppleve den andre siden av verdenen, sier Leo til avisen.

For filmstjernen ble den tøffe virkeligheten noe som satte spor. DiCaprio bekrefter å ha sett mye narkotika under sin tid som skuespiller i Hollywood, men forteller at han aldri har vært inne på tanken å prøve det selv.

- Jeg har aldri tatt eller prøvd narkotika. Det er for at jeg bokstavelig talt så det hver eneste dag når jeg var i 3-4 års alderen, forteller filmstjernen.

NÆRT FORHOLD: Filmstjernen har et veldig nært forhold til sin egen mor, og har henne ofte med på den røde løperen. Her avbildet under årets Golden Globe-utdeling. Foto: REX/David Fisher/All Over Press
NÆRT FORHOLD: Filmstjernen har et veldig nært forhold til sin egen mor, og har henne ofte med på den røde løperen. Her avbildet under årets Golden Globe-utdeling. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

Samtidig var det nettopp Hollywood som ble redningen for DiCaprio. I tenårene vant Leo et stipend som gjorde at han fikk gå på skolen i Westwood, som lå drøyt to mil fra hjemmet hans. På tross av at skolen ikke var så altfor langt unna, fikk det likevel Leo bort fra sin gamle verden.

- Når jeg kom tilbake til min kommunale skole var det som et slag i ansiktet, det var virkeligheten. Jeg fikk bank første dagen fordi jeg hadde en annen oppførsel enn de andre. Det var det mest motiverende som kunne ha skjedd i livet mitt, sier Leo.

DiCaprio fortalte moren at han ville ble skuespiller og ba henne om å ta han med på auditions.

- Jeg gjorde det for å jeg behøvde å komme ut fra det kommunale skolesystemet, forteller skuespilleren.

LES OGSÅ:    Carew festet med DiCaprio

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer