- Jeg viste kanskje litt mye pupp

MGP-fansen reagerte på Hanne Sørvaags dristige kjole. Se video!

KVELDENS DRISTIGSTE: Hanne Sørvaag, som sikret seg en plass i MGP-finalen lørdag kveld, opptrådde i kveldens mest dristige antrekk. Flere MGP-fans reagerte på kjolen, og synes at hun viste "litt mye pupp".  Foto: Anders Myhren / Seher.no
KVELDENS DRISTIGSTE: Hanne Sørvaag, som sikret seg en plass i MGP-finalen lørdag kveld, opptrådde i kveldens mest dristige antrekk. Flere MGP-fans reagerte på kjolen, og synes at hun viste "litt mye pupp". Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se videointervju med MGP-finalist Hanne Sørvaag nederst i saken!

FLORØ (SEHER.NO):   31 år gamle Hanne Sørvaag fra Stavanger var, sammen med popgruppa Babel Fish, de to deltagerne som sikret seg plasser til den norske finalen i MGP under lørdagens delfinalearrangement i Florø.

Sørvaag, som er en anerkjent låtskribent og tidligere har deltatt med flere låter i MGP, vant folkets hjerter med sin vakre låt "You're like a melody", og ble nok ikke mindre populær for sitt dristige sceneantrekk.

Den flotte 31-åringen hadde på seg en rosa kjole med en svært dyp utringning, og antrekket vekket stor debatt på utallige MGP-nettsider og blant twitrende MGP-fans.

"Satser på at Hanne stiller med litt større utringning i finalen", "Hanne Sørvaag er ikke fra Kløfta, hun har den bare", "Hanne Sørvaags utringning har for all fremtid brent seg fast i minnet", og "Hanne Sørvaag: Rundens helt klart mest sexy. Noe dyp utringning for min smak", var blant kommentarene som florerte på nettet etter delfinalen.

På spørsmål fra Seher.no om hvordan hun reagerer på kommentarene om at hun "viste litt mye pupp", blir Sørvaag litt småflau, men må smilende innrømme at antrekket var ganske utfordrende.

- Dette er jo MGP da, og da må man jo bruke de virkemidlene man har, om det er paljetter eller utringning. Jeg liker kjolen min veldig godt jeg, smiler hun til Seher.no.

Synes du selv at du viste litt mye pupp?


- Ja...nei..altså, jeg gjorde kanskje det, humrer hun.

Kjolen, som var lårkort med halterneck overdel, viste frem 31-åringens veltrente rygg, og overlot ganske lite til fantastien.

Ifølge Sørvaag var det imidlertid aldri noen fare for at puppene skulle "dette ut" under lørdagens opptreden.

- Jeg har på meg en helt spesiell bh til denne kjolen, så de er godt limt fast. Det var ingen risiko her. Det var det jeg var mest sikker på i kveld, at de her skulle ingen plass, ler hun.

Og nå har 31-åringen planer om å satse mer på seg selv som artist.

- Ja, jeg tror det blir til det. Jegh ar jo tenkt at litt ut fra sånn som det går i denne sammenhengen, at jeg kan få ut en egen plate. Nå er det noen år siden jeg slapp en plate som artist, så jeg tenker at det kanskje er på tide med noe nytt, sier hun.

Videre i MGP: 

Til den norske finalen:
Babel Fish - Depend on me
Hanne Sørvaag - You're like a melody

Til  "Sistesjansen"
Endre Nordvik - oh, oh (puppy love)
Mimi Blix - Allergic


Bli fan av Seher.no på Facebook her
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Så glad for at Per overtalte oss

Se videointervju med MGP-finalist Hanne Sørvaag nederst i saken!


[obj:media:9313]