Kim Kardashian:

- Jeg visste under bryllupsreisen at det ikke ville fungere

Kim Kardashian er lenge blitt anklaget for å ha iscenesatt bryllupet. Nå tar hun bladet fra munnen.

KORT EKTESKAP: Basketballspiller Kris Humphries og realitystjerna Kim Kardashian West var gift i 72 dager. Nå åpner sistnevnte opp om hvorfor hun valgte å gjennomføre bryllupet. Foto: NTB Scanpix
KORT EKTESKAP: Basketballspiller Kris Humphries og realitystjerna Kim Kardashian West var gift i 72 dager. Nå åpner sistnevnte opp om hvorfor hun valgte å gjennomføre bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Etter bare 72 dager som ektepar, valgte Kim Kardashian West (36) og basketballspiller Kris Humphries (32) å skilles i 2011.

Bruddet, som har fått en soleklar plass på lista over tidenes korteste kjendisekteskap, sendte den gang sjokkbølger gjennom Hollywood. Det er i senere tid også blitt gjenstand for mange spekulasjoner og rykter.

Det ekstravagante bryllupet, der Kardashian blant annet skiftet brudekjole tre ganger, ble sendt som en del av Kardashians eget realityprogram «Keeping up with the Kardashians», og skal ha skaffet høye seertall til programmet.

Flere tabloider gjennom årene har imidlertid rapportert at bryllupet bare var en bløff for å skaffe seg ytterligere oppmerksomhet og mer penger i kassa.

- Visste det ikke ville fungere

Nå går imidlertid 36-åringen hardt ut mot påstandene. Ifølge ACB News forsøker Kardashian å stoppe ryktene en gang for alle.

36-åringen har avvist at det hele var et PR-stunt, og forklarer at hun til tross for å ha hatt følelser for Humphries i begynnelsen, etter hvert kjente på en tydelig usikkerhet om han var den rette.

- IKKE ET PR-STUNT: Mange har spekulert i hvorvidt ekteskapet til Kris Humphries og Kim Kardashian var et PR-stunt, noe Kardashian selv har avvkreftet. Foto: NTB Scanpix
- IKKE ET PR-STUNT: Mange har spekulert i hvorvidt ekteskapet til Kris Humphries og Kim Kardashian var et PR-stunt, noe Kardashian selv har avvkreftet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg visste allerede under bryllupsreisen at det ikke kom til å fungere mellom oss, sier Kim Kardashian West.

Realitystjernen, som var 30 år på det tidspunktet, forklarer videre at hennes egen alder spilte en stor rolle for hvorfor hun ikke stoppet bryllupsplanene i tide.

Blant annet kjente hun på «et internasjonalt press» om å gifte seg.

- Jeg tenkte bare: «Herregud. Jeg er 30 år gammel. Jeg må bare ta meg sammen. Jeg må gjennomføre dette bryllupet». Jeg tror mange kvinner kjenner på en lignende frykt, og at de begynner å bli gammel. Også ser man at alle vennene sine får barn.

- Kjempeflaut

Kardashian har tidligere uttalt at hun følte seg ydmyket da ekteskapet sviktet.

- Når alt skjer så fort og alle kan se det på tv, er det selvfølgelig kjempeflaut når det ikke fungerte. Spesielt når alle andre håpet at det ville fungere mellom oss, sa Kim til bladet Heat.

Tre år etter at Humphries og Kardashian tok ut skilsmisse, sto imidlertid sistnevnte brud igjen - da med rapperen Kanye West. De giftet seg i en storslått seremoni i Italia, mens førfesten ble holdt på overdådige Versailles i Paris.

Sammen har paret to barn - datteren North West (3) og sønnen Saint West (1).

RUMPE-KYSSER: Kjendis-plageren Vitalii Sediuks stunt ble fanget på kamera. I forbindelse med Paris Fashion Week 28. september var Kim Kardashian på vei til en restaurant. Da så Sediuk sitt snitt til å gjøre noe i protest. Video: YouTube/Ondine Azoulay via Storyful Vis mer

Dramatisk

I løpet av det siste tiåret har Kim Kardashian - sammen med nære og fjerne slektninger - gjort familien til en solid merkevare.

Alt startet på tv, i realityserien «Keeping up with the Kardashians», som i takt med antall seere og skriverier har økt familiens formue.

Tidslinjen har alt en pirrende Hollywood-historie trenger (og egentlig litt til): Opprivende skilsmisser, utroskap, utseendefiksing, dramatiske sykehusinnleggelser, et kjønnsskifte - og ikke minst utgangspunktet for det hele: Den velomtalte rettssaken mot O.J Simpson, der avdøde Robert Kardashian var oppnevnt som forsvarer.

LES OGSÅ: - Folk slenger dritt til meg hver eneste dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer