TRAKK SEG: Anja Jenssen trakk seg fra tvekampen i søndagens «Farmen»-episode på grunn av smerter i kneet. Foto: TV 2
TRAKK SEG: Anja Jenssen trakk seg fra tvekampen i søndagens «Farmen»-episode på grunn av smerter i kneet. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg visste jeg ikke ville klare det

«Farmen»-Anja var aldri i tvil om at hun ville trekke seg, etter at kneet slo seg vrangt i tvekampen.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld valgte Anja Jenssen (29) å trekke seg i «Farmen»-tvekampen mot Charlotte Jacobsen (21) i tømmerrulling.

I øsende regnvær sto de to jentene på tømmerstokkene i mange minutter i TV 2s realityserie.

Til Seoghør.no utdyper Anja hvorfor hun tok det drastiske valget ved å trekke seg.

- Vi hadde stått i mange minutter uten at noen hadde mistet balansen. Regnet øset ned, så stokkene var veldig glatte. En gang vi skulle gå ut på, mistet Charlotte balansen og falt, da dro hun med meg i fallet, og jeg kjente med en gang at jeg vred det høyre kneet jeg har operert to ganger før, sier hun.

Siden Anja ikke har menisk på utsiden av det aktuelle kneet, visste hun at tvekampen var over for hennes del.

- Skjønte det med en gang

- Jeg skjønte det med en gang. At jeg ikke kom til å klare det. Det har skjedd flere ganger før når jeg har fått vridninger. I tillegg var det det samme kneet som jeg hadde sydd i tidligere på "Farmen".

- Jeg visste jeg ikke ville klare det

Tårene som kom hadde ikke så mye med smertene å gjøre. Anja innrømmer at hun gråt fordi hun visste "Farmen"-eventyret var over for hennes del.

- Jeg hadde jo lyst til å fortsette, men det ga seg egentlig veldig fort. Så raskt jeg kom ut kjente jeg at jeg egentlig var mettet på hele opplevelsen, og gledet meg til å komme hjem, forteller den tøffe jenta.

- Feigt valg

Anja sier at hun synes storbonden Marte Søreide (23) tok et utrolig feigt valg da hun valgte henne som førstekjempe.

- Ja, det synes jeg. Marte var utrolig feig. At hun argumenterte med at jeg var hennes største trussel er bare tull! Det satt mange mye større trusler igjen rundt bordet.

Dessuten likte Finnmarksjenta svært dårlig at deltagere som allerede var ute av "Farmen" skulle styre ting.

- Det er utrolig feigt og ynkelig å gjøre avtaler med sure, gamle menn som allerede er ute, sier Anja, og sikter til avtalen storbonden gjorde med Erling Nesbø (48) som valgte Marte som storbonde på den betingelse at hun skulle velge Anja som førstekjempe.

LES OGSÅ: - Jeg savnet familien voldsomt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.