SØSTRE: I går kom nyheten om at Oprah Winfrey har en halvsøster som heter Patricia.  Foto: Stella Pictures
SØSTRE: I går kom nyheten om at Oprah Winfrey har en halvsøster som heter Patricia. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg visste ingenting om dette før i går

Oprah Winfreys far hørte nyheten for første gang på TV

Publisert
SEHER.NO: Det var ikke bare TV-publikummet som ble sjokkert da talkshow-dronningen Oprah Winfrey (56) kom med nyheten om at hun har en halvsøster.

Oprahs far, Vernon Winfrey (78) avslører nå at til og med han ikke visste om søsteren. Han hørte nyheten for første gang da han så sendingen på TV.

- Jeg visste ingenting om dette før i går men det var rørende å se, fortalte Vernon Winfrey til RadarOnline.com.

Han fortalte at han var like sjokkert som resten av verden da hans billionær-datter introduserte patricia (47) som sin halvsøster.

Patricia ble født 26 april 1963 da Oprah bare var ni år gammel, men moren har holdt det hemmelig alle disse årene.

- Jeg klandrer henne ikke for å gi opp Patricia fordi jeg vet at hun gjorde det med kjærlighet og hun ønsket et bedre liv for henne, sa Oprahs far. 

Vernon mener at Vernita har all grunn til å holde hodet høyt og at hun ikke har noe å være flau over. Søstrenes felles mor var ikke gjest under Oprahs show, men kom med noen rørende uttalelser under et intervju som ble tatt opp i forkant av direktesendingen.

- Jeg mener at jeg gjorde en forferdelig ting da jeg ga opp datteren min som nyfødt, men jeg var ikke i stand til å ta meg av henne, fortalte hun åpenhjertig.


Tidligere har Oprah trodd at hun var enebarn, etter at hun mistet sine to andre søsken. Det nyeste tilskuddet i familien ble sjokkert da hun så bilde av hennes avdøde søster.

- Oh my God, det er meg! Vi er helt like, skal Patricia ha sagt.

- Jeg er glad for at Oprah har møtt sin halvsøster og jeg vil gjerne møte henne jeg også, fortalte Vernon til RadarOnline.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er Oprahs hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer