Jenna Dewan:

- Jeg visste ikke om et liv uten Channing

Den gravide Hollywood-stjernen åpner seg om bruddet fra eksmannen.

BRUDD: Etter at Jenna Dewan og Channing Tatum brøt med hverandre for halvannet år siden har de begge funnet lykken på nytt. Her er de to sammen på «Kingsman: The Golden Circle»-premieren i London i september 2017. Foto: James Gourley/ REX/ NTB Scanpix
BRUDD: Etter at Jenna Dewan og Channing Tatum brøt med hverandre for halvannet år siden har de begge funnet lykken på nytt. Her er de to sammen på «Kingsman: The Golden Circle»-premieren i London i september 2017. Foto: James Gourley/ REX/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av september kom den hyggelige nyheten om at Jenna Dewan (38) og kjæresten Steve Kazee (43) venter sitt første barn sammen.

- Vi er overlykkelige, og kunne ikke vært mer glade over å skulle utvide familien vår, strålte den vordende moren til People, og kort tid etterpå delte hun et bilde på Instagram med følgende tekst:

«Å bli mor er enkelt og greit den beste, mest fantastiske tingen som noen gang har hendt meg. Steve Kazee, du er en gave fra oven, og jeg kunne ikke ha gledet meg mer over å utvide familien vår sammen».

Forholdet mellom Dewan og Kazee ble først kjent for omverdenen i oktober 2018. Dette var et halvt år etter at sjokknyheten kom om at hun og Channing Tatum (38) hadde gått hver til sitt.

Stjerneparet hadde da vært gift i ni år og fått datteren Everly (6) sammen. De to gjorde det klart at det ikke lå noe dramatikk bak bruddet, og har flere ganger vist at de bryr seg om hverandre både i intervjuer og sosiale medier.

«Vokste fra hverandre»

Nå avslører Jenna årsaken til skilsmissen fra «Magic Mike»-stjernen.

- Jeg har alltid sagt at ingen gifter seg i håp om å skilles, forteller hun til People, ifølge Contact Music.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer