BRUDD: Etter at Jenna Dewan og Channing Tatum brøt med hverandre for halvannet år siden har de begge funnet lykken på nytt. Her er de to sammen på «Kingsman: The Golden Circle»-premieren i London i september 2017. Foto: James Gourley/ REX/ NTB Scanpix
BRUDD: Etter at Jenna Dewan og Channing Tatum brøt med hverandre for halvannet år siden har de begge funnet lykken på nytt. Her er de to sammen på «Kingsman: The Golden Circle»-premieren i London i september 2017. Foto: James Gourley/ REX/ NTB Scanpix Vis mer

Jenna Dewan:

- Jeg visste ikke om et liv uten Channing

Den gravide Hollywood-stjernen åpner seg om bruddet fra eksmannen.

Publisert

I slutten av september kom den hyggelige nyheten om at Jenna Dewan (38) og kjæresten Steve Kazee (43) venter sitt første barn sammen.

- Vi er overlykkelige, og kunne ikke vært mer glade over å skulle utvide familien vår, strålte den vordende moren til People, og kort tid etterpå delte hun et bilde på Instagram med følgende tekst:

«Å bli mor er enkelt og greit den beste, mest fantastiske tingen som noen gang har hendt meg. Steve Kazee, du er en gave fra oven, og jeg kunne ikke ha gledet meg mer over å utvide familien vår sammen».

Forholdet mellom Dewan og Kazee ble først kjent for omverdenen i oktober 2018. Dette var et halvt år etter at sjokknyheten kom om at hun og Channing Tatum (38) hadde gått hver til sitt.

Stjerneparet hadde da vært gift i ni år og fått datteren Everly (6) sammen. De to gjorde det klart at det ikke lå noe dramatikk bak bruddet, og har flere ganger vist at de bryr seg om hverandre både i intervjuer og sosiale medier.

«Vokste fra hverandre»

Nå avslører Jenna årsaken til skilsmissen fra «Magic Mike»-stjernen.

- Jeg har alltid sagt at ingen gifter seg i håp om å skilles, forteller hun til People, ifølge Contact Music.

- Folk vokser og forandrer seg, og noen ganger vokser man og forandrer seg sammen. Så det var ikke noe som skjedde over natta. Det var ikke en spesiell hendelse. Jeg tror det bare sakte, men sikkert gikk opp for oss at vi ønsket ulike ting, innrømmer hun videre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Mye har skjedd siden Jenna og Channing brøt med hverandre for bare halvannet år siden. De har både søkt om endelig skilsmisse, og de har de begge funnet lykken på nytt.

Likevel legger ikke 38-åringen skjul på at det var veldig vanskelig å komme seg videre fra eksmannen.

- Jeg var bare trist. Det var utrolig vanskelig for meg. Jeg mistet min ideal-fremtid for meg selv og livet mitt. «Hvordan ser det ut for meg nå? Hvor skal jeg begynne?» Jeg traff Channing da jeg var 24. Jeg visste ikke om et liv uten ham, forklarer hun, ifølge nettstedet.

DEN GANG DA: Jenna Dewan og Channing Tatum avbildet på en strandfest på Bahamas sommeren 2007. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/ NTB scanpix
DEN GANG DA: Jenna Dewan og Channing Tatum avbildet på en strandfest på Bahamas sommeren 2007. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/ NTB scanpix Vis mer

Jenna og Channing møttes og forelsket seg i 2005 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up». Tre år senere giftet de seg i Malibu i Los Angeles.

Søkte hjelp i Peru

Også i vår åpnet den vakre brunetten seg om at hun hadde jobbet hardt for å komme videre etter at det ble slutt.

- Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt et veldig intenst år med mye forandring, innrømmet Jenna i april da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show», ifølge Contact Music.

- Jeg dro til Peru og bodde der med en stamme i to uker. Jeg har alltid vært en sånn type person, delte hun videre.

I de to ukene hun oppholdt seg i Sør-Amerika gjennomgikk hun blant annet en form for healing-ritualer. Dette for å komme seg videre etter det havarerte ekteskapet.

- I hjertet mitt er jeg en hippie. Jeg er søkende og liker å gjennomføre ritualer og ting som knytter meg til noe som er større enn meg selv. Jeg brukte mange slike teknikker som hjelp til å komme meg gjennom alle forandringene og det ville året, forklarte Hollywood-stjernen.

Channing Tatum har på sin side funnet lykken med sanger og låtskriver Jessie J (31), eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

LES OGSÅ: Marion Ravn: - Tøft da eksen fikk barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer