- Jeg visste ikke hvem Linn Skåber var

Den kjente NRK-stjernen var helt ukjent for «Hjerte til hjerte»-skuespilleren.

LO GODT: - Det var gøy, jeg satt på bussen hjem og lo, forteller «Evelyn» fra «Hjerte til hjerte» til Seher.no om auditionen der hun ikke engang visste hvem Linn Skåber er. Bildet er hentet fra seriens premiere på Latter i Oslo i begynnelsen av se Foto: Per Ervland/Aller Internett
LO GODT: - Det var gøy, jeg satt på bussen hjem og lo, forteller «Evelyn» fra «Hjerte til hjerte» til Seher.no om auditionen der hun ikke engang visste hvem Linn Skåber er. Bildet er hentet fra seriens premiere på Latter i Oslo i begynnelsen av se Foto: Per Ervland/Aller Internett Vis mer
Se videointervjuet med «Evelyn» fra «Hjerte til hjerte» nederst i saken!

SEHER.NO: I NRK-serien «Hjerte til hjerte - Spelet» spiller Kristin Tonjer rollen som Linn Skåbers manager. Det samme gjorde hun i den første «Hjerte til hjerte»-sesongen, som ble vist i 2007.

Rollen fikk Tonjer gjennom sitt castingbyrå. En dag ringte nemlig byrået henne for å spørre om hun ville dra på audition til programmet. Det gjorde hun, og litt senere viste det seg at det var henne Linn Skåber & co. ville satse på i det som etter hvert skulle vise seg å bli en knallsuksess på TV.

Men til Seher.no avslører «Evelyn» at hun - før audition - ikke ante hvem Linn Skåber var...

- Jeg visste ikke hvem hun var, nei. Hun var helt ukjent for meg! Jeg ser ganske lite på TV. Men hun har jo blitt mye mer kjent nå da, smiler Tonjer når Seher.no møter henne under premieren for sesong nummer to av serien i begynnelsen av september.

- Hvordan opplevde du å være på audtion med Linn, da?

- Det er jo noen år siden, men jeg må si det var litt skummelt. Jeg visste jo ikke hva det var for noe, så jeg ville bare ta det som en erfaring. Jeg ble satt ut. Men det var gøy, jeg satt på bussen hjem og lo, forteller den populære «Hjerte til hjerte»-skuespilleren, som aldri benytter seg av manus på settet.

Til Seher.no forteller hun hvordan hun klarer nettopp det.

- Det er et eller annet med det at når man er i situasjonen, så blir man bare dratt med. Samtidig er man jo en annen. Jeg er jo Evelyn, og da blir det som det blir, sier «Evelyn», som innrømmer at det hele kan by på utfordringer enkelte ganger.

- Linn er veldig morsom. Og hun har jo så mye i hodet, så det kan innimellom være litt vanskelig å følge henne. Jeg vet jo liksom ikke hva hun kommer til å si, sier Kristin Tonjer, alias «Evelyn» til Seher.no.

«Hjerte til hjerte - Spelet» ser du på NRK1 torsdager klokka 22.20. Finn ditt favoritt-program i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg fikk en byll i ansiktet 

Se videointervjuet med «Evelyn» fra NRK-serien «Hjerte til hjerte» her:[obj:media:8999]