- Jeg visste ikke hvem han var

Kristin Krohn Devold hadde aldri sett Stig Kjos før «71 grader nord»-innspillingen.

VISSTE IKKE HVEM HAN VAR: Kristin Krohn Devold visste ikke hvem Stig Kjos var før innspillingen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».  Foto: TVNorge
VISSTE IKKE HVEM HAN VAR: Kristin Krohn Devold visste ikke hvem Stig Kjos var før innspillingen av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Mandag var det duket for semifinale i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge.

Og de fire gjenværende deltagerne - Stig Kjos (33), Cato Zahl Pedersen (51), Kristin Krohn Devold (48) og Harald Martin Brattbakk (39), måtte kjempe en beinhard kamp før det ble klart hvilke tre som gikk videre til finalen.
 
Etter å ha gjennomført flere halsbrekkende oppgaver, deriblant pendling utfor kanten på den 110 meter høye Altademningen, ble det tilslutt Stig som måtte forlate gjengen.

Og det var en tydelig skuffet «Ungkaren»-stjerne som måtte pakke sekken og reise hjem kun én uke før finalen. 


- Dette var litt bittert ja, særlig siden det er så nært finalen, sa en preget Stig på slutten av programmet. 

Ifølge Kristin var det svært trist å se Stig gå, og 48-åringen synes egentlig at kameraten hadde fortjent en plass i finalen.


- Det var veldig, veldig synd synes jeg. Det var fire av oss - Kjersti, Stig, Cato og meg selv, som fikk et veldig nært forhold. Vi fant hverandre tidlig og hadde det utrolig hyggelig sammen. Derfor var jeg veldig lei meg da både Kjersti og Stig måtte reise hjem. Og så var det trist for da var vi bare to igjen, sier hun til Seher.no. 

Stig ble rikskjendis da han i 2008 var TVNorges ungkar i realityserien «Ungkaren 20 vs. 40», og har i etterkant blitt et velkjent tv-fjest. 

Til Seher.no innrømmer imidlertid Kristin at hun ikke hadde peiling på hvem Stig var da de begynte innspillingen av «71 grader nord».

- Jeg visste overhodet ikke hvem han var. Jeg hadde aldri sett han før, humrer hun.

Tross «Ungkaren»-stempelet fikk Kristin raskt et godt inntrykk av Stig, og forteller at han var både utholdende og godt trent.

- Jeg pratet litt med han i begynnelsen, og da fortalte han om det med «Ungkaren». Han sa også at de hadde lett etter noen med litt vaskebrett og sånn til den rollen, så han var godt trent i forkant av innspillingen. Og så var han utrolig blid og positiv, en veldig bra fyr, sier hun.Selv om det var trist å se kameraten reise, innrømmer imidlertid 48-åringen at hun var kjempeglad for å være i finalen.

- Det var helt uvirkelig, men veldig, veldig gøy. Og det å gå den turen over Finnmarksvidda var fantastisk. Det var en av de flotteste turene vi var på og en av de største opplevelsene mine, forteller hun.

 
Neste mandag er det altså klart for finalen i realitykonkurransen, og da blir det endelig klart hvem som kan smykke seg med tittelen «Norges tøffeste kjendis».

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Se kjendisversjonen av  «71 grader nord» på TVNorge mandager klokka 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er jo bare en middelaldrende kokk