- Jeg visste ikke det skulle være så ille

Didrik Solli-Tangens kjæreste overrasket over TV-stuntet.

KASTET KLÆRNE: Solli-Tangens kjæreste hadde ikke forberedt seg på at det var så ille da han kastet klærne i Villa Paradise. Foto: TV 2
KASTET KLÆRNE: Solli-Tangens kjæreste hadde ikke forberedt seg på at det var så ille da han kastet klærne i Villa Paradise. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange ble overrasket da den tidligere Melodi Grand Prix-vinneren Didrik Solli-Tangen (24) i fjor høst kastet klærne i parodi-realityen «Villa Paradise», i «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2.

En av dem var Solli-Tangens kjæreste, Benedicte Årving (24). Hun hadde ikke forberedt seg på det hun så på TV-skjermen.

- Jeg visste ikke at det skulle være så ille. Men jeg tar det med et smil. På en måte er jeg positivt overrasket over ham, sier hun til Seoghør.no.

Solli-Tangen og Årving kom mandag kveld sammen på premierefesten til «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», der Didrik er en av årets deltagere.

Han forteller at dagen han kastet klærne på TV i «Villa Paradise», var han på innspilling med «71 grader nord», og hadde ingen muligheter til å kontakte kjæresten.

- Det var helt forferdelig. Jeg skalv. Men det var jo bare humor, og i etterkant kan jeg vel si at «Villa Paradise» er en av de bedre tingene som har hendt meg, sier han til Seoghør.no.


«71 grader nord» ser du på TVNorge mandager klokka 20.00. Se Seoghør.nos store TV-guide her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Måtte spørre tusen ganger om hun ble sur

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer