TAKKER ANNA ANKA: Atle Hansen takker Anna Anka for at hun ga ham et puff til å begynne å trene. Nå går han lange turer minst to-tre ganger i uken.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
TAKKER ANNA ANKA: Atle Hansen takker Anna Anka for at hun ga ham et puff til å begynne å trene. Nå går han lange turer minst to-tre ganger i uken. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Jeg visste ikke at jeg skulle være så svak

Nå takker den utslåtte Julekalender-deltageren Anna Anka for at han måtte gå.

Publisert
Se den 12. episoden av «Jakten på en julestjerne» nederst i saken!

SEHER.NO: De siste tre dagene har hele fire deltagere måttet forlate Seher.nos julekalenderserie «Jakten på en julestjerne». Og i den 12. episoden steg spenningen betraktelig, da ingen ringere enn Hollywood-fruen Anna Anka (39) ankom Sæteren gård

De gjenværende deltagerne reagerte med både hyl, latter og tårer, da den nordiske superstjernen rullet opp på gårdstunet i en elegant limousin.

Det de imidlertid ikke var klar over, var at Anka hadde kommet for å utføre en helt spesiell oppgave - nemlig å sende hjem to stykker fra dagens konkurranse.

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!
 
Hollywood-fruen skulle selv bestemme hva slags oppgave deltagerne måtte ut i, og lite overraskende ble det dermed en svært fysisk tung og krevende konkurranse, hvor deltagerne skulle ta push-ups på et eget apparat Anka selv bruker når hun trener.

Etter den svært nervepirrende konkurransen, hvor realitystjernene skulle ta så mange push-ups de klarte, var det tilslutt «Robinson»-stjernen Atle Hansen (46) og «Paradise Hotel»-deltager Victoria Norrman (29), som måtte forlate Sæteren gård.

Hansen klarte ikke å ta en eneste push up, og overfor Seher.no innrømmer han at det hele var litt flaut.

- Det var jo litt flaut da. Det var nesten så jeg trodde det var noe galt med apparatet. Jeg ville jo vinne. Alt jeg er med på, er jeg med på for å vinne. Så det å rykte ut var veldig kjedelig. Men det trøstet at Victoria også gikk ut, for da var vi to. Jeg var veldig misunnelig på de som gikk videre, for jeg ville jo være med helt til slutten jeg og, sier Hansen til Seher.no.

Ifølge 46-åringen ble han sjokkert over hvor svak han var.

- Det kom som en overraskelse. Jeg visste ikke at jeg skulle være så svak. Jeg hadde jo regnet med å klare hvertfall to eller tre, men så var jeg tydeligvis mye svakere i armene enn jeg trodde, forteller han.

I etterkant av styrkeprøven kunne en preget Atle fortelle at han var skuffet over sin egen innsats, men at han håpet nederlaget ville få ham til å begynne å trene mer. 

Og når Seher.no snakker med ham i dag, innrømmer han at han fikk et «skikkelig spark bak» av å bli sendt hjem av Anka.

- Jeg har faktisk begynt å trene litt etter at Anna Anka sendte meg hjem. Jeg har begynt å gå lange turer minst to-tre ganger i uken. Jeg kan jo si at hun ga meg et skikkelig puff i riktig retning da, og at hun klarte å få meg til å sette i gang. Og det er jeg veldig glad for. Hun ga meg et puff til å begynne å mosjonere igjen, og når jeg først skulle ryke ut, var det litt stas at det var hun som gjorde det, sier han.

Ifølge 46-åringen har han også hatt kontakt med Anka i etterkant av kalender-deltagelsen, og takket henne for hjelpen.

- Jeg er venn med Anna Anka på Facebook, og jeg har faktisk sendt henne en melding og takket henne for at hun motiverte meg. Og hun har svart og sagt at hun synes det er kjempefint, forteller han.

I 2007 opplevde Atle å få et hjerteinfarkt, og ifølge 46-åringen har han forsøkt å passe på helsen etter det. Under «Robinson» gikk han også ned 16 kilo, men forteller til Seher.no at han har gått opp igjen mer enn han hadde håpet.


- Jeg veide rundt 80 kilo dra jeg dro på «Robinson», og nå er jeg vel nede på 76-77 kilo. Og det er ingen hemmelighet at jeg helst skulle veid litt mindre. Jeg trodde liksom at jeg hadde så mye å gå på, men så ble det litt for mange besøk på McDonalds. Men Anna Anka fikk meg jo til å begynne å trene igjen, og det er jeg takknemlig for, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Hun er en skikkelig sexy dame

Se den 12. episoden av «Jakten på en julestjerne» nedenfor:[obj:media:9238]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer