- Jeg visste ikke at han var gift

Playboymodellen hevder fotballstjernen Patrice Evra lurte henne i flere måneder for å få henne til sengs.

TATT: Her er den gifte småbarnsfaren Patrice Evra avbildet med Playboymodellen Carla Howe i Paris i forrige uke. Nå sier hun til The Sun at hun ikke ante at han var gift før hun ble hans elskerinne. Foto: Stella Pictures Sweden
TATT: Her er den gifte småbarnsfaren Patrice Evra avbildet med Playboymodellen Carla Howe i Paris i forrige uke. Nå sier hun til The Sun at hun ikke ante at han var gift før hun ble hans elskerinne. Foto: Stella Pictures Sweden Vis mer
SEOGHØR.NO:  Den gifte fotball-stjernen Patrice Evra er i hardt vær etter en het bytur i Paris med Playboymodellen Carla Howe.

Manchester United-stjernen Patrice Evra (31) skal ifølge Howe selv ha vært utro mot sin kone, Sandra (30) i forbindelse med en landslagssamling i hjemlandet.  Sammen har de sønnen Lenny (6).

Ifølge The Sun. skal Evra ha truffet Playboymodellen Carla Howe (22) for tre måneder siden.

- Ante ingenting
Hun sier til avisen at han straks  begynte å bombadere sexbomben med hundrevis av tekstmeldinger og telefonsamtaler, uten å nevne at han var gift.

- Jeg begynte å like ham fordi han la igjen søte meldinger på telfonsvareren min og sendte meg hyggelige meldinger.

- Av og til hadde meldingene seksuelle undertoner, men som regel ringte han kun for å prate. Han var veldig søt. Jeg trodde vi hadde noe spesielt.


Tidligere har fotballstjerner som Er dette DiCaprios nye kjæreste?