- Jeg visste ikke at han var gift

Playboymodellen hevder fotballstjernen Patrice Evra lurte henne i flere måneder for å få henne til sengs.

TATT: Her er den gifte småbarnsfaren Patrice Evra avbildet med Playboymodellen Carla Howe i Paris i forrige uke. Nå sier hun til The Sun at hun ikke ante at han var gift før hun ble hans elskerinne. Foto: Stella Pictures Sweden
TATT: Her er den gifte småbarnsfaren Patrice Evra avbildet med Playboymodellen Carla Howe i Paris i forrige uke. Nå sier hun til The Sun at hun ikke ante at han var gift før hun ble hans elskerinne. Foto: Stella Pictures Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Den gifte fotball-stjernen Patrice Evra er i hardt vær etter en het bytur i Paris med Playboymodellen Carla Howe.

Manchester United-stjernen Patrice Evra (31) skal ifølge Howe selv ha vært utro mot sin kone, Sandra (30) i forbindelse med en landslagssamling i hjemlandet.  Sammen har de sønnen Lenny (6).

Ifølge The Sun. skal Evra ha truffet Playboymodellen Carla Howe (22) for tre måneder siden.

- Ante ingenting
Hun sier til avisen at han straks  begynte å bombadere sexbomben med hundrevis av tekstmeldinger og telefonsamtaler, uten å nevne at han var gift.

- Jeg begynte å like ham fordi han la igjen søte meldinger på telfonsvareren min og sendte meg hyggelige meldinger.

- Av og til hadde meldingene seksuelle undertoner, men som regel ringte han kun for å prate. Han var veldig søt. Jeg trodde vi hadde noe spesielt.


Tidligere har fotballstjerner som Er dette DiCaprios nye kjæreste?


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer