TATT: Her er den gifte småbarnsfaren Patrice Evra avbildet med Playboymodellen Carla Howe i Paris i forrige uke. Nå sier hun til The Sun at hun ikke ante at han var gift før hun ble hans elskerinne. Foto: Stella Pictures Sweden
TATT: Her er den gifte småbarnsfaren Patrice Evra avbildet med Playboymodellen Carla Howe i Paris i forrige uke. Nå sier hun til The Sun at hun ikke ante at han var gift før hun ble hans elskerinne. Foto: Stella Pictures SwedenVis mer

- Jeg visste ikke at han var gift

Playboymodellen hevder fotballstjernen Patrice Evra lurte henne i flere måneder for å få henne til sengs.

SEOGHØR.NO:  Den gifte fotball-stjernen Patrice Evra er i hardt vær etter en het bytur i Paris med Playboymodellen Carla Howe.

Manchester United-stjernen Patrice Evra (31) skal ifølge Howe selv ha vært utro mot sin kone, Sandra (30) i forbindelse med en landslagssamling i hjemlandet.  Sammen har de sønnen Lenny (6).

Ifølge The Sun. skal Evra ha truffet Playboymodellen Carla Howe (22) for tre måneder siden.

- Ante ingenting
Hun sier til avisen at han straks  begynte å bombadere sexbomben med hundrevis av tekstmeldinger og telefonsamtaler, uten å nevne at han var gift.

- Jeg begynte å like ham fordi han la igjen søte meldinger på telfonsvareren min og sendte meg hyggelige meldinger.

- Av og til hadde meldingene seksuelle undertoner, men som regel ringte han kun for å prate. Han var veldig søt. Jeg trodde vi hadde noe spesielt.


Tidligere har fotballstjerner som Wayne Rooney (27), Ryan Giggs (39), Ashley Cole (32) og John Terry (32) blitt tatt med buksene nede.

Fotballstjernen skal ha ordnet Carla og tvillingsøsteren Melissa (22) billetter til Paris i forrige uke da han oppholdt seg i Frankrike for å spille privatlandskamp.

Etter å ha ankommet hotellrommet, som Evra også hadde ordnet, dro Carla på middag sammen med stjernen og United-kompis Anderson (24).

Drakk for 175 000 kroner

Litt etter klokken ett om natten dro følget videre til nattklubben Crystal Lounge hvor fotballspilleren kjøpte champagne for drøye 175.000 kroner.

Men dettte var tydeligvis ikke nok for backen, som selv ikke drakk de dyre boblene. Han og Carla begynte i stedet å shotte tequila.

- Jeg drikker kun tequila fordi det har lite kalorier, og da sa han at han ville gjøre det samme.  Han spøkte og sa han kun ville drikke det samme som meg, så vi begynte å shotte.

- Vi kysset mange ganger
Etter en stund ble ble Evra svært amorøs  og så heller ingen grun til å prøve å skjule det for de andre gjestene på nattklubben.

- Jeg trodde det knapt. Han hadde hendene sine på rumpa og bena mine og vi kysset mange ganger.

Følget forlot klubben rundt klokken 06 på morgenkvisten og den gifte fotballspilleren var tydeligvis så begeistret for Playboymodellen at han ikke klarte å holde seg til de var kommet til hotellrommet.

- Han var veldig tent og begynte å snakke «grisete» og beføle meg allerede i heisen. Han tok meg på rumpa og vi kysset lidenskapelig på vei opp til fjerde etasje.

På rommet kledde fotballstjernen raskt av seg, og i følge Howe hadde de sex i rundt 1 time før de sovnet. Neste dag dro Evra på trening med det franske landslaget, men først ga han den søte modellen ca 1500 kroner. Det imponerte ikke sexbomben.

- Det var kun nok til frokost og en drosje. Jeg innser nå at han kun ville ha sex med meg, sier den fortvilte modellen til engelske avisen.

Evra har foreløpig ikke kommentert påstandene fra Howe.


LES OGSÅ:
Er dette DiCaprios nye kjæreste?