Kendall Jenner:

- Jeg visste ikke at de dater

Kris Jenner ble overrasket da hun ble spurt ut om datterens nye flamme.

HEMMELIGHETSFULL: Kris Jenner (i midten) ble tatt på senga da reportere begynte å grave i datteren Kendalls (t.v) kjærlighetsliv. Her også sammen med sin yngste datter Kylie Jenner. Foto: NTB scanpix
HEMMELIGHETSFULL: Kris Jenner (i midten) ble tatt på senga da reportere begynte å grave i datteren Kendalls (t.v) kjærlighetsliv. Her også sammen med sin yngste datter Kylie Jenner. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Modell og realitystjerne Kendall Jenner (22) er som regel svært privat når det gjelder sitt eget kjærlighetsliv.

I fjor datet hun basketstjernen Blake Griffin (29) over en lengre periode, men ifølge Us Weekly tok forholdet nylig slutt.

Nå skal det imidlertid være en ny mann i livet til den vakre modellen.

Flere bilder av Kendall og basketstjernen Ben Simmons (21) har dukket opp i internasjonale medier de siste ukene, og mye tyder på at det er romantikk i luften.

Saken fortsetter nedenfor.

NY FLAMME? Det er Philadelphia 76ers-spilleren Ben Simmons som skal være Kendall Jenners nye flamme. Foto: NTB scanpix
NY FLAMME? Det er Philadelphia 76ers-spilleren Ben Simmons som skal være Kendall Jenners nye flamme. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fersk romanse

Ifølge nettstedet Page Six har duoen blant annet blitt observert på Beverly Hills Hotel og på en restaurant på Manhattan.

- Det så ut til å være høy sikkerhet slik at Kendall og Ben kunne nyte kvelden uforstyrret. De smilte hele natten sammen med vennene sine, forteller en kilde til nettstedet.

Det virker imidlertid som at romansen er relativt fersk. Da Kendalls mor, Kris Jenner, torsdag deltok under premieren av «American Woman» i Los Angeles, ble hun konfrontert om datterens nye flamme.

- Jeg visste ikke at de dater. Du er den første som forteller meg dette, sa hun til Extra på den røde løperen, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Åpnet seg om forholdet

I april-utgaven av bladet Vogue snakket Kendall varmt om eksen Blake Griffin.

- Jeg er lykkelig. Han er veldig hyggelig. Jeg har en som er veldig snill mot meg, sa superstjernen til magasinet.

22-åringen svarte også på ryktene om hun er biseksuell i intervjuet, og fortalte at hun tror ryktene har oppstått fordi hun sjelden blir observert med gutter.

- Jeg er ikke som søstrene mine, som viser frem kjærestene sine med en gang. Jeg tror ikke jeg har et biseksuelt bein i kroppen. Jeg er ikke imot det i det hele tatt, men jeg har aldri gått dit før, sa hun.

Kort tid etter dette skal forholdet mellom henne og Griffin ha blitt avsluttet, ifølge flere internasjonale nettsteder. Harper's Baazar skriver at bruddårsaken skal være at Kendall flørtet med DJ'en Diplo under Coachella-festivalen i slutten av april.

Kendalls nye flamme, Ben Simmons, har også nylig kommet ut av et forhold. Senest i mars ble han fotografert med den norskættede artisten Tinashe (25), men de skal ha gått hver til sitt like etter.

❤️🔒

A post shared by TINASHE (@tinashenow) on

Profilerte forhold

Selv om Kendall Jenner liker å holde kjærlighetslivet sitt privat, vil ikke det si at det er stille på kjærlighetsfronten.

Like før hun falt for Blake Griffin, ble hun nemlig koblet med artist A$AP Rocky (29), etter at de over en lengre periode har vært å se sammen.

Tidligere har den smellvakre modellen også vært koblet til basketspilleren Jordan Clarkson (25) og artist Harry Styles (24).

Sistnevnte duo ble avbildet under en yacht-ferie i januar 2016, men romansen skal ha tatt slutt kort tid etter.

- Hun liker Harry veldig godt, men han er som en hver ung rockestjerne, og synes det er vanskelig å binde seg, sa en kilde til People i april samme året.

LES OGSÅ: - Nekter å snakke om utroskapsskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer