BRYLLUP: Rick Harrison og DeAnna Burditt omringet av familie og venner på deres store dag! Foto: All Over Press
BRYLLUP: Rick Harrison og DeAnna Burditt omringet av familie og venner på deres store dag! Foto: All Over PressVis mer

- Jeg visste ikke at bryllup var så mye styr

«Pantelånerne i Las Vegas»-Rick giftet seg for tredje gang.

SEOGHØR.NO: Søndag forrige helg giftet «Pantelånerne i Las Vegas»-stjernen Rick Harrison (48) seg med kjæresten DeAnna Burditt (36) i en romantisk seremoni i Laguna Beach, California, skriver TMZ.

Dette er tredje gang både Harrison og Burditt går til alters.

- Alle gode ting er tre, fortalte han til Las Vegas Sun etter at han gikk ned på kne på Valentinesdagen i fjor.

47-åringen er kjent fra TV-serien «Pantelånerne i Las Vegas», som går på den norske kanalen MAX, hvor han, faren Richard (72) og sønnen Cory driver Gold & Silver Pawn Shop i nettopp Las Vegas.

Ifølge ContactMusic var det rundt 180 gjester til stede, og Harrisons kollega og TV-makker Austin «Chumlee» Russell - som tidligere har gitt sin kjæreste silikonbryster i bursdagsgave - fungerte som ringbærer.

Bruden stilte i en hvit kjole, og strålte av lykke på sin store dag.

Til tross for at Harrison har vært gift to ganger tidligere, fortalte han i forkant av bryllupet at han ikke visste at det var så mye forberedelser som måtte til for å avholde den høytidelige seremonien:

- Jeg visste ikke at bryllup var så mye styr. Jeg tenkte bare at man skaffer en kake, holder fest og kjøper en kagge med øl.

«Pantelånerne i Las Vegas» går på MAX mandag til fredag fra klokken 20.00. Bruk Seoghør.nos store TV-guide for å få oversikt over de andre favoritt-programmene dine!

LES OGSÅ: Se hva Haakon har på pulten!