- Jeg visste ikke at Aksel Hennie er norsk

Men stjerneregissøren er imponert over sin nye skuespiller.

TRODDE AKSEL VAR TYSK: Regissøren Ridley Scott er storfornøyd med å ha fått Aksel Hennie med i sin nye film, men visste ikke at skuespilleren er norsk. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/Fame Flynet
TRODDE AKSEL VAR TYSK: Regissøren Ridley Scott er storfornøyd med å ha fått Aksel Hennie med i sin nye film, men visste ikke at skuespilleren er norsk. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den berømte regissøren Ridley Scott (77) - kjent for blant annet «Blade Runner», «Alien» og «Gladiatoren» - er for tiden i gang med å lage romfilmen «The Martian».

Der har blant annet Aksel Hennie (39) en rolle som den tyske astronauten Alex Vogel.

Men til avisen VG innrømmer regissøren at han ikke visste at Aksel er norsk.

FÅR SKRYT: Aksel Hennie har fått mye ros for sin innsats i storfilmen «Hercules». Her er han i en scene fra filmen. Foto: Kerry Brown
FÅR SKRYT: Aksel Hennie har fått mye ros for sin innsats i storfilmen «Hercules». Her er han i en scene fra filmen. Foto: Kerry Brown Vis mer

- Er han ? Det visste jeg ikke. Men nå spiller han i hvert fall tysker.

Imponert av Aksel

Ridley legger ikke skjul på at han er imponert over sitt nye stjerneskudd.

- Han gjorde en veldig god film som het «Headhunters», og den tror jeg var norsk hvis jeg husker riktig?  Jeg var imponert over hva han gjorde i den, og jeg liker å bringe nye inn folk i filmene mine, sier han til avisen.

Filmen - som er basert på en bok av Andy Weir - handler om en astronaut som blir etterlatt på Mars og forsøkene på å redde ham.

Foreløpig er det ikke kjent når filmen vil få norsk premiere.

Møtte Miley

Etter suksessen i storfilmen «Hercules» tidligere i år, har Aksel Hennie blitt vant til å møte store Hollywood-stjerner.

Tidligere i år havnet han på fest hos popstjernen Miley Cyrus. Hun la senere ut et bilde av seg selv sammen med den norske skuespilleren.

- Jeg har aldri hørt noe mer på Miley Cyrus enn det man må høre, når man skrur på en radio. Men makan til talentfull jente.

- Jeg har på telefonen min opptak av den låta som er neste hiten hennes, og på det opptaket hører du at jeg snufser. Det var så rørende, og hun er nydelig, sa Aksel senere om møtet til TV 2-programmet «Sommertid».

LES OGSÅ: Her er Aksel hjemme hos Miley Cyrus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer