- Jeg visste det ville bli meg

Røk ut av «Paradise Hotel» på ren uflaks, men Omi Hagen er ikke bitter.

IKKE BITTER: Allerede før deltagerne ga sine stemmer, visste Omi at han måtte ut. Likevel er han ikke bitter. Foto: TV3
IKKE BITTER: Allerede før deltagerne ga sine stemmer, visste Omi at han måtte ut. Likevel er han ikke bitter. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mandagens episode av «Paradise Hotel» måtte Omi Hagen (26) forlate TV3-serien. Det skjedde på ren uflaks. Deltagerne trakk et kort ved frokostbordet, og personen som trakk det laveste kortet måtte ut. Hagen trakk en firer.

- Det synes jeg var en fair måte å ryke på. Det hadde vært kjipere å bli stemt ut av noen man bryr seg om, sier Hagen til Seher.no

Riktignok var ikke Omi den eneste personen som trakk det laveste kortet. Hagens partner Nora Lindvåg Johre (22) trakk også en firer. Dermed måtte de andre deltagerne bestemme seg for hvem de ønsket skulle bli værende, og hvem som måtte hjem. Det endte med syv stemmer til Nora - en til Omi.

- Jeg forstår valgene til de andre deltagerne. Jeg tok det samme valget selv forrige uke. Da Nora og jeg stod der, visste jeg at det skulle bli meg som måtte ut, forteller han.

Niklas Vindel var den eneste som ønsket at Omi skulle bli igjen på hotellet.

- Jeg er glad Niklas ga meg sin stemme, sånn at det ikke ble 8-0, forklarer han til Seher.no.

Omi og Nora ble gode venner i «Paradise Hotel». Før Hagen forlot serien, la han igjen et par ting på sengen til Nora, blant annet en singlet med et stort hjerte på. Det rørte Lindvåg Johre.

- Etter at Mikael dro ble Nora og jeg veldig gode venner. Jeg la igjen de tingene for at hun ikke skulle glemme meg, og hvis hun noen gang ble trist, så kunne hun tenke på det og smile litt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke noen sjanse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer