Anniken Jørgensen:

- Jeg visste det før ham

Influenser Anniken Jørgensen letter på sløret om kjæresten.

LETTER PÅ SLØRET: Inmfluenser Anniken Jørgensen avslører når og hvordan hun møtte sin nye kjæreste. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LETTER PÅ SLØRET: Inmfluenser Anniken Jørgensen avslører når og hvordan hun møtte sin nye kjæreste. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har blitt skrevet mye om kjærlighetslivet til influenser Anniken Jørgensen (25), også kjent som «Annijor», de seneste årene. Gjennom høsten hintet 25-åringen om at hun hadde en ny mann i livet, noe hun kort tid etter bekreftet overfor Se og Hør.

På spørsmål fra Se og Hør på om mannen hun hadde vist frem på sosiale medier var en kjæreste, svarte hun følgende i en tekstmelding:

«Det er det!» etterfulgt av en emoji i et brennende hjerte.

Nå letter influenseren, som denne høsten har vært aktuell i «Skal vi danse», på sløret om den nye romansen.

DANSEKLAR: Anniken Jørgensen var med i årets sesong av «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

Slik møttes de

Det gjør hun i en fersk spørsmålsrunde på Instagram, der hun fikk flere spørsmål om kjæresten og hvordan de møttes.

«Vi møttes denne sommeren. Vi hadde garantert en stirrekonkurranse. Jeg spurte han også om å møte meg tre ganger før han sa ja», skriver hun i en Instagram-story.

Samtidig avslører 25-åringen at hun egentlig datet en annen da hun så sin nåværende kjæreste for første gang, men da hun så ham skjønte hun raskt at det skulle bli de to.

«Ut av det blå kommer en fyr inn på festen (aldri sett ham før), og dette høres så klisjé ut, men jeg visste det. Jeg visste det før ham. Etter var det enkelt, det var som et puslespill», skriver hun i en annen Instagram-story.

- Sunn kjærlighet

Influenseren holder fremdeles kjærestens identitet godt skjult, men avslører at han er ett år eldre enn henne selv - 26 år. Deres første date fant sted på favorittstedet ved hjembyen, der de så på påfugler sammen.

- Tror du på kjærlighet igjen? spør en av følgerne hennes.

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«Ja! Dette er en så sunn kjærlighet. Jeg har aldri forstått før at grunnen til at jeg har vært trist i forhold er fordi de aldri har vært sunne. Så jeg skyldte på meg selv. Nå har jeg ingen å skylde på, det bare flyter, det er rart og fantastisk og skummelt fordi han virkelig kan knuse meg i biter».

Anniken Jørgensen har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

Jørgensen har tidligere vært i forhold med modell Anders Gran og Broiler-artist Mikkel Christiansen.

LES OGSÅ: - Jeg skammet meg så jævlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer