BLE VRAKET: Torsdag ble Erik Grande Garcia (t.h.) sendt hjem fra Paradise Hotel, da Isabell Andersen valgte ham bort til fordel for Patrick Bergholm. Foto: TV3
BLE VRAKET: Torsdag ble Erik Grande Garcia (t.h.) sendt hjem fra Paradise Hotel, da Isabell Andersen valgte ham bort til fordel for Patrick Bergholm. Foto: TV3Vis mer

- Jeg visste at jeg kom til å ryke

Erik skjønte han var fortapt lenge før torsdagens parseremoni i «Paradise Hotel»...

SEOGHØR.NO: Erik Grande Garcia (23) fra Valdres måtte torsdag forlate TV3s realityserie «Paradise Hotel» etter at han ble vraket av Isabell Andersen (25) til fordel for svenske Patrick Bergholm (25).

Til Seoghør.no sier Erik at exiten ikke kom som noen overraskelse på ham.

- Jeg skjønte ganske tidlig at jeg lå an til å ryke ut, og Isabell var min eneste sjanse. Men hun var jo nært knyttet til Patrick.

- Så jeg prøvde å nyte min siste dag på hotellet, selv om jeg selvfølgelig gjerne skulle vært der lenger. Men fem uker er lenger enn mange andre har klart.

- Stolte for mye på Magne

I torsdagens episode tok Erik et oppgjør med realitykollegaen Magne Alexander Robberstad - som han mente hadde dolket ham i ryggen.

Erik står fortsatt fast på kritikken, men legger til at han ikke er bitter på Magne nå.

- Min største feil var nok at jeg stolte for mye på Magne. Men vi er gode venner her hjemme og har lagt det bak oss. Vi festet sammen senest i går, sier Erik.

Ikke lenger bygdegutt

I løpet av Paradise-oppholdet har han blitt spesielt kjent for å bruke uttrykket «bygdegutt» om seg selv.

Men til Seoghør.no avslører han at det nå er slutt på bygdelivet for en lang stund.

- Jeg har nettopp flyttet til Oslo, hvor jeg skal gjøre ferdig en bachelor-grad i pedagogikk. Så nå bor jeg i byen og har det veldig bra.

Noen kjæreste er det imidlertid ikke i kikkerten.

- Jeg er jo egentlig en gutt som er klar for kjæreste, men er singel fortsatt ja. Det er greit det og, sier Erik til Seoghør.no.

LES OGSÅ:
Paradise-Magne: - Har slitt med homserykter i mange år