- Jeg visste at hun var min med én gang

«Jersey Shore»-stjernen forteller om det første møtet med den lille datteren han ikke visste om.

NERVØS OG NYBAKT: TV-personlighet Paul «Pauly D» DelVecchio fant ut at han var pappa forrige måned. Nå forteller han om sitt første møte med datteren - et drøyt halvår etter at hun kom til verden.  Foto: Stella Pictures
NERVØS OG NYBAKT: TV-personlighet Paul «Pauly D» DelVecchio fant ut at han var pappa forrige måned. Nå forteller han om sitt første møte med datteren - et drøyt halvår etter at hun kom til verden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For en måned siden ble det avslørt at Paul DelVecchio (33), bedre kjent som Pauly D fra reality-serien «Jersey Shore», har en ukjent datter.

Nå er imidlertid den lille jenta ikke like ukjent for TV-stjernen og DJ'en lenger. Nylig møtte han nemlig Amabella (6 mnd.) for første gang.

- Jeg var nervøs over at hun ikke skulle komme til å like meg, innrømmet Pauly D overfor UsWeekly på et veldedighetsarrangement i New York torsdag.

Men reality-kjendisen hadde visst lite å frykte fra sin førstefødte, som han fikk med VIP-vertinnen Amanda Markert etter et hett møte i Las Vegas i august i fjor, ifølge UsWeekly.

- Det sekundet jeg så babyen lyste bare øynene hennes opp, det var nesten som om hun visste det. Det var fantastisk. Jeg visste at hun var min med én gang også, fordi hun ser helt ut som meg. Hun kom rett bort til meg og strakte armene opp mot meg, fortalte 33-åringen gledesstrålende.

Kjemper for datteren

Et vellykket første møte til tross - det kan ta tid før Pauly D blir en permanent del av datterens liv.  Siden farskapet ble kjent, har nemlig han og Amanda Markert ligget i omsorgsstrid.

- Jeg vil se Amabelle så mye som mulig, men det er en prosess på grunn av måten alt dette hendte på. Så saken ligger i advokatens hender, men jeg vil bare gi babyen min et best mulig liv, understreket den nybakte faren videre.

POPULÆR: DJ Pauly D har samarbeidet tett med stjerneartisten 50 Cent. Her på en kick off-event de var vertskap for i New York i mai. Foto: John Paul Melendez/Everett Collection/All Over Press
POPULÆR: DJ Pauly D har samarbeidet tett med stjerneartisten 50 Cent. Her på en kick off-event de var vertskap for i New York i mai. Foto: John Paul Melendez/Everett Collection/All Over Press Vis mer

Pauly D har de siste årene blitt en anerkjent DJ som reiser mye, men tror ikke det vil hindre ham i å være en tilstedeværende pappa.

- Jeg reiser masse, men når jeg er i Vegas vil jeg ha et barnerom tilgjengelig der, og når jeg er i Rhode Island skal jeg ha et barnerom der, forklarte Pauly D.

Sjarmøren benektet imidlertid at tiden med «one night stands» er over, men understreket at han skal bruke prevensjonsmidler fremover...

LES OGSÅ: - Jeg fiket til henne av kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer