Emma Hernan

- Jeg visste at hun løy

Flere anklager nå Netflix-stjernen for å lyve om kvalifikasjonene.

LØGN?: Flere stiller spørsmål ved stjernens tidligere idrettskarriere. Foto: OConnor/AFF-USA.com/NTB
LØGN?: Flere stiller spørsmål ved stjernens tidligere idrettskarriere. Foto: OConnor/AFF-USA.com/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da eiendomsmegleren Emma Hernan (30) gjorde sitt inntog i Netflix-serien «Selling Sunset» sørget hun for å lage god underholdning for seerne med blant annet krangling og intriger.

De som er tilhengere av Netflix-serien vet at den omhandler livene til de ansatte og sjefene i Oppenheim Group, og man får blant annet se salg av enorme luksusvillaer, drama og kjærlighet.

I forkant av meglerbransjen kan Hernan fortelle at hun hadde en blomstrende svømmekarriere. Nå setter imidlertid flere spørsmålstegn ved den store Netflix-stjernens fortid som svømmer. Det melder avisen SwimSwam.

Mangler dokumentasjon

- Jeg var en svømmer, bare så du vet det. Jeg kvalifiserte mig til OL», forteller blant annet Hernan i den nyeste sesongen av serien.

TRAILER: Er du klar for en ny sesong av «Selling Sunset»? Video: Netflix Vis mer

Dette er likevel ikke første gangen som hun har uttalt seg om fortiden som svømmer. I et intervju på «Life Stories» med Joanna Garzilli fra 2020 fortalte nemlig Hernan at hun begynte med idretten i ung alder, og at det var moren som inspirerte henne til å svømme.

- Moren min var en kjent svømmer i vår by, og knuste alle rekorder. Så hun meldte meg inn som seksåring. Jeg kom inn der og tok etter henne, jeg var som en fisk i vann og begynte å knuse alle rekordene som 6-åring. Og det var veldig viktig for meg fordi morgen min var stolt av meg, hun var ved min side.

I følge avisen er det imidlertid ingen rekorder eller personlige tider for navnet «Emma Hernan» hos det amerikanske svømmeforbund. Det har heller ikke vært mulig å finne gamle resultater fra Massachusetts High School State Championship fra den tiden.

Avisen har også snakket med lokale trenere som verken kan huske eller gjenkjenne en svømmer med det navnet fra den tiden.

ETT ÅR: Netflix-filmen «365 days» huskes av mange for de mange intense sex-scenene. Nå kommer oppfølgeren som har fått navnet: «365 days - The day». Video: Rød Løper/Netflix Vis mer

- Hvorfor lyve?

Flere lurer derfor på hvorvidt TV-stjernens svømme-utsagn er sanne eller ikke, og ser på to mulige scenarioer.

Dels kan kvalifikasjonen gjelder for junior-OL, eller at hun svømte under en periode der hun hypotetisk sett ville kvalifisert seg til OL.

Sportsverten Cierra Clark er imidlertid klar i sin tale hva det gjelder 30-åringens uttalelse.

«Jeg vet ikke hvorfor det irriterte meg så mye da Emma Hernan sa at 'hun kvalifiserte seg til OL'. Jeg visste at hun løy. Hvorfor lyve om svømmeresultat. De er online», skriver hun i en Twitter-melding.

LES OGSÅ: Åpner seg om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer