LYKKELIG: Alexander Rybak er sammen med Maria Slyngstad. De to viste seg nylig sammen på premiere i Oslo. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
LYKKELIG: Alexander Rybak er sammen med Maria Slyngstad. De to viste seg nylig sammen på premiere i Oslo. Foto: Thomas Horni / Seoghør.noVis mer

- Jeg virker kanskje som en casanova

Derfor synger Alexander Rybak om kjærestene.

SEHER.NO: Alexander Rybak (25) har gjort store penger på sanger som omhandler sine tidligere kjærester. På hans nye album handler to sanger om sangerens nåværende kjæreste, Maria Slyngstad.

I et intervju med VG forteller Rybak at hans hviterussiske væremåte kan være grunnen til at stjernens flammer får plass i låtene hans.

- Jeg er nostalgisk og melankolsk, og lever sjelden kun i nuet. Jeg elsker å leve i fortiden, med et lite håp om fremtiden. Gammel kjærlighet er bestandig mye sterkere, og det kom jo også frem i «Fairytale», forklarer Rybak til avisen.

Rybaks kvinner har fått mye spalteplass i skandinavias aviser. Da han tidligere deltok i svenske «Skal vi danse», ble han av både norsk og svensk presse koblet til sin vakre dansepartner Malin Johansson.

- Utad virker jeg kanskje som en casanova. Men når alt kommer til alt, så er jeg egentlig en teddybjørn som liker å kose. Det å sovne inntil noen er jo mye bedre enn det som eventuelt skjer før, sier han til VG.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Viste fram kjæresten på premiere