TØFF TID: - Jeg er mettet på tanker i hodet, og kunne ønske at jeg bare kunne blåst ut alt og startet på scratch, sa Kristian Akervold i mandagens episode av "Jakten på kjærligheten". Foto: Beate Larsen/TV 2
TØFF TID: - Jeg er mettet på tanker i hodet, og kunne ønske at jeg bare kunne blåst ut alt og startet på scratch, sa Kristian Akervold i mandagens episode av "Jakten på kjærligheten". Foto: Beate Larsen/TV 2Vis mer

- Jeg ville vraket dem uansett

Men "Jakten"-bonden var likevel nær ved å ta til tårene.

SEHER.NO: - Den mest dramatiske "Jakten"-episoden noensinne.

Dette er hva som fra TV 2-hold har blitt meldt de siste dagene. Og mandag kom svaret, eller beviset om man vil. For dramatisk, det ble det til tusen.

Kristian Akervold har hatt store problemer med sine tre gjenværende friere den siste tiden. Årsaken er at Anita Orvedal nylig vurderte å trekke seg fra programmet, noe som medførte at Akervold følte seg presset til å gi henne litt ekstra oppmerksomhet - for å få henne til å bli værende.

Men alt er ikke så enkelt. Den økte oppmerksomhet rettet mot Anita, gjorde at de andre to, Jeanette Høgli Richardsen og Heidi Berg, følte seg urettferdig behandlet.

- Det blokkerte mange følelser. Man glemte liksom å tenke på egne følelser, man tenkte bare på det, noe som nok ødela for både meg og Jeanette. Og ja, jeg følte meg dolket i ryggen. Det gjør vel egentlig begge to, men jeg skal ikke svare for hva Jeanette følte, fortalte Heidi Berg til Seher.no forrige uke.

I mandagens episode måtte Kristian ta konsekvensen av den ekstra tiden han ga Anita. Både Jeanette og Heidi bestemte seg nemlig for å forlate det populære TV 2-programmet. Og ikke nok med det: Anita Orvedal har fortsatt ikke bestemt seg for om hun vil bli heller...

- Dette er alt for mye drama enn hva som er artig. Jeg er mettet på tanker i hodet, og kunne ønske at jeg bare kunne blåst ut alt og startet på scratch, sa en gråtkvalt Kristian i mandagens program.

Men etter å ha fått alt litt på avstand, vet TV-bonden hva han ville gjort dersom han faktisk fikk starte på scratch og velge mellom alle tre: Han ville vraket nettopp Heidi og Jeanette.

- Ja, det ville jeg gjort. Av de tre var det Anita jeg ville bli bedre kjent med, forteller Akervold, som - på grunn av det sterke fokuset den siste tiden - ikke vil kommentere saken ytterligere, til Seher.no.

Kanskje finner Kristian kjærligheten med frieren som ennå ikke har bestemt seg for om hun vil bli eller ikke. Svaret får vi neste uke. Til Seher.no legger eks-frier Heidi Berg ikke skjul på at hun selv også trodde at hun ville blitt vraket hvis hun hadde valgt å bli.

- Dersom jeg hadde blitt værende på gården, hadde jeg trodd at han kom til å velge Anita, ja. Men hvis jeg selv hadde hatt følelser for ham - da ville jeg blitt igjen uansett, sier hun.

- Vil det si at du aldri fant de rette følelsene for Kristian?

- Ja, vi hadde det kjempegøy sammen, men bare på et venneplan, medgir hun.

Hos en annen av TV-bøndene, Calle Breen, var det - kanskje noe overraskende for mange - Sølvi J. Heggdal som ble sendt hjem.

- Det var nok mange som fikk sjokk i dag, ja, sier den utslåtte "Jakten"-frieren, som nylig fikk brist i et ribbein under en venninne-tur i Latvias hovedstad, Riga.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten -