<strong>KRANGLER FORTSATT:</strong> - Tone og Camilla har fått et vennskap, og jeg føler kanskje at hetsen går i retning av meg. Det blir litt som en storm i et melkeglass, men det går nok over snart, sier Eirik Fønstelien om feiden med eks-kjæresten, Camilla. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KRANGLER FORTSATT: - Tone og Camilla har fått et vennskap, og jeg føler kanskje at hetsen går i retning av meg. Det blir litt som en storm i et melkeglass, men det går nok over snart, sier Eirik Fønstelien om feiden med eks-kjæresten, Camilla. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Jeg ville vise Eirik

Eksen og Farmen-kollegaen lar seg ikke lure...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Eirik Fønstelien har fått mye oppmerksomhet denne våren, først gjennom sin deltagelse i TV 2-programmet «Farmen», deretter for sitt noe turbulente forhold til Camilla Tolaas, som til slutt munnet ut i et brudd mellom dem.

Etterpå ble det kjent at «Farmen»-Eirik hadde funnet tonen med den tidligere «Robinson»-deltageren Britt Carin Jonassen. På samme tid hadde Camilla rukket å bli god venn med spesielt én av de andre «Farmen»-jentene, nemlig Tone Gudrun Fjalestad (31) - som i programmet innledet noe som i hvert fall kunne minne om en romanse med nettopp Eirik.

8. mai var det klart for fest, da TV 2 på tradisjonsrikt vis arrangerte «Gullruten» i Bergen. Og mens Fønstelien til arrangementet valgte å ta med seg Britt Carin, bestemte Tone Gudrun Fjalestad seg for å ta med Eiriks eks-kjæreste gjennom tre år. Det kunne skapt problemer - dersom ikke Camilla hadde trukket seg i siste liten...

- Jeg valgte å ligge lavt, jeg ville ikke framstå som PR-kåt og lage unødvendig drama. Og etter å ha fått råd av venner og familie, valgte jeg å la være, forteller Camilla til Seher.no.

Tolaas var derimot meget, meget nær på å ta turen til den store TV-festen. Hun hadde allerede ankommet Bergen da hun bestemte seg for å «backe ut»; selv om grunnen til at hun var der riktignok var fordi hun skulle i konfirmasjon i byen dagen etter.

- Jeg visste at Eirik ikke kom til å dukke opp alene, han er avhengig av en jente ved sin side. Dessuten var han nok ute etter hevn.

- Hvordan tror du situasjonen ville utviklet seg dersom du hadde dukket opp?

- Jeg ville uansett ikke snakket med ham, jeg ville heller brukt tid sammen med Tone og de andre «Farmen»-deltagerne, forteller Eirik Fønsteliens eks-kjæreste, som ikke legger skjul på hvorfor hun ville møte opp på «Gullruten» - selv om hun understreker at hun ikke er bitter, og at hun har lagt Eirik langt bak seg.

- Jeg ville vise Eirik at jeg og Tone ikke lar oss lure. Overfor meg holdt han tett om at han flørtet med Tone på Tranøya - helt til han måtte fortelle det. Under «Farmen»-innspillingen sa han til Tone at jeg var schizofren, mens han sa det samme til meg om henne. Men vi lot oss ikke lure, forteller Camilla Tolaas til Seher.no.

Da Seher.no møtte Britt Karin Jonassen og Eirik Fønstelien før festen i Bergen 8. mai, var de begge fullt klar over Camilla kunne komme til å dukke opp under festen på kvelden.

- Tone og Camilla har fått et vennskap, og jeg føler kanskje at hetsen går i retning av meg. Det blir litt som en storm i et melkeglass, men det går nok over snart, sa Eirik den gang.
 
Hva tror du er grunnen til at hun velger å komme på finalefesten til «Farmen»?

 
- Nei, uff. Jeg har ikke ord. Jeg vet ikke. Jeg skjønner det ikke. Hvis noen er sure og bitre får de bare være det. Jeg håper ikke hun kommer hit for å skape bitter stemning - også for hennes egen del, mente han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Viste seg med kjæresten på rød løperVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer