SLÅENDE LIKHET: Megan Fox omtales ofte som en yngre utgave av Angelina Jolie, og den nysingle Transformers-stjernen vil gjerne være kjæreste med sitt store forbilde.
SLÅENDE LIKHET: Megan Fox omtales ofte som en yngre utgave av Angelina Jolie, og den nysingle Transformers-stjernen vil gjerne være kjæreste med sitt store forbilde.Vis mer

- Jeg ville vært lykkelig med Angelina

Megans drømmekjæreste er en kvinne.

SEHER.NO: "Transformers"-stjernen Megan Fox har nylig annonsert at hun er singel etter å ha brutt med kjæresten Brian Austin Green.

Nå tror hun at en romanse med "Tomb Raider"-skuespilleren Angelina Jolie (36) kan løse alle hennes problemer.

Det britiske magasinet Heat har spurt om hun er tiltrukket av Angelina, som har seks barn sammen med partneren Brad Pitt.

- Absolutt. Hver gang jeg blir alene igjen sier jeg til meg selv: 'Hvis jeg bare hadde vært kjæresten til Angelina så ville jeg vært svært lykkelig. Jeg elsker Angelina Jolie. Jeg beundrer henne og ser opp til henne. Jeg elsker at hun er så ærlig, og jeg synes ikke hun er redd for å være seg selv. Hun sier akkurat det hun tenker på.

Selv om hun dyrker Angelina, er ikke Megan interessert i bli venner med andre kvinnelige Hollywood-skuespillere.

- Jeg har ingen venner som er skuespillere. Jeg hadde faktisk bare en venninne da jeg vokste opp. Alle vennene mine var gutter - jeg var en skikkelig guttejente.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg er singel, tror jeg