Robbie Williams:

- Jeg ville vært død uten terapi

Livet som popstjerne holdt på å ta knekken på artisten.

GOD STØTTE: Robbie Williams takker kona Ayda for all hjelp til å stable seg selv på beina igjen.
GOD STØTTE: Robbie Williams takker kona Ayda for all hjelp til å stable seg selv på beina igjen. Vis mer

SEOGHØR.NO: Boybandet «Take That» gjorde Robbie Williams (42) og resten av gruppa til verdensstjerner på 90-tallet.

Gutta levde i mange år et ekte rock'n'roll liv med damer, dop og ville fester, noe som resulterte i at Robbie endte opp med å slite tungt med rusmisbruk og depresjon.

Sist uke gjestet den talentfulle artisten det britiske TV-talkshowet «Loose Women», og da avslørte han at den enorme suksessen holdt på å koste ham livet.

- Jeg ville vært død uten terapi. Jeg la meg inn på rehab et par ganger og har fått masse terapi. Det ledet meg til noen veldig mørke plasser da jeg prøvde å selvmedisinere meg og glatte over hvordan jeg hadde det på innsiden. Jeg var nær ved å ikke være på denne jorda lenger, fortalte han ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

ELLEVILLE: Fansen går fremdeles av skaftet når sjarmtrollet Robbie Williams dukker opp på røde løpere. Foto: NTB Scanpix
ELLEVILLE: Fansen går fremdeles av skaftet når sjarmtrollet Robbie Williams dukker opp på røde løpere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vendepunktet kom da han møtte sin nåværende kone, Ayda Fields (37), i 2006.

Også hun var til stede i «Loose Women»-studioet.

- Bli edru eller dø, var beskjeden jeg fikk. Da jeg ble bevisst på at dette var mitt eneste valg, gjorde jeg noe med det. Ayda hjalp meg. Livet mitt er så utrolig mye bedre fordi hun er en del av det.

Paret giftet seg i 2010 og datteren Teddy (4) og sønnen Charlton (2) sammen.

I dag har de vært kjærester i ti år, men Ayda tok likevel til tårene da ektemannen fortalte om den dystre tiden i livet sitt.

- Jeg blir bare så trist når jeg hører hvor mørkt alt var, forklarte hun.

- Det er helt i orden, kjære. Det er en del av dagens berg-og-dalbane og det som en gang var. Livet mitt er mye rikere nå på grunn av alt jeg har vært gjennom. Jeg har fremdeles perioder hvor ting går nedover. Da forstår jeg ikke hva som hender og lurer på hva som kommer til å skje, innrømmet han.

Feeling snuggly with my boo @robbiewilliams #rainyday #cozy #friday #tgif #nomakeup #ryda #❤️

A photo posted by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

LES OGSÅ: - Robbie Williams har vært på slankekur i 25 år