LER AV BREVET: I dag ler John Arne Riise av brevet han en gang skrev til Baardsen, hvor han tryglet om hjelp til å bli Norges største kjendis.  Foto: SCANPIX
LER AV BREVET: I dag ler John Arne Riise av brevet han en gang skrev til Baardsen, hvor han tryglet om hjelp til å bli Norges største kjendis. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg ville være Norges Beckham

John Arne Riises tidligere agent ville avsløre hemmelig brev....

SEHER.NO: Det har vært mye blest rundt fotballfamilien Riise den siste tiden. Årsaken er rettssaken mellom John Arne Riise (28) og hans tidligere agent, bedrageritiltalte Einar Baardsen (57).

I saken som nå pågår står Baardsen, som samarbeidet med Riise mellom 2001 og 2005, tiltalt for å ha svindlet Roma-proffen for hele 12 millioner kroner. Han er også tiltalt for underslag av ti millioner kroner, samt dokumentforfalskning, skriver Dagbladet.

Etter samarbeidet med Riise gikk agenten konkurs, og havnet deretter i politiets søkelys.

Under rettssaken i Stavanger tingrett tirsdag, ønsket imidlertid Baardsen å lese opp et brev som ikke en gang politiet har hatt tilgang til.

Ifølge VG ble brevet skrevet av Riise i 2004. Og i innholdet trygler fotballprofilen Baardsen om å gjøre han til Norges største kjendis.

"Mitt største livsmål er å bli størst. Mest brukt, mest sponset. Bli Norges Beckham. Håper du skjønner hvor seriøs jeg er nå. Dette er virkelig en drøm for meg", er blant det Riise skriver.

I tillegg til dette har John Arne tidligere sendt flere hete SMS-er til norske kjendiskvinner.

Baardsen ble imidlertid nektet å lese opp brevet av sin egen forsvarer, John Christian Elden, som mente det ikke var nødvendig å utlevere Riises privatliv og skape enda større konflikt mellom partene.

I dag ler Riise, som nylig ble pappa for andre gang, av brevet han den gang skrev.

- Jeg får latterkrampe og rister på hodet. Jeg hadde forhåpninger ettersom statusen min som fotballspiller steg. Jeg ble bitt av ideen om å være Norges Beckham. Jeg så for meg en stor fremtid og ville bli sponset. Og det har jo skjedd. Frem til nå har det vært karrieremessig fantastisk. Men det finnes bare én David Beckham, sier fotballstjernen til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - De er veldig glade og stolte