VAR FORTVILET: - Jeg gikk ned på Skeppsbroa og skulle kaste i meg massevis av tabletter, slik at jeg sovnet og falt i vannet. Jeg var fortvilet, forteller Lill-Babs. Foto: SCANPIX
VAR FORTVILET: - Jeg gikk ned på Skeppsbroa og skulle kaste i meg massevis av tabletter, slik at jeg sovnet og falt i vannet. Jeg var fortvilet, forteller Lill-Babs. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg ville ta mitt eget liv

Lill-Babs brøt sammen på tv.

Publisert
SEHER.NO: 16 år gammel fikk den svenske artisten Lill-Babs (71) beskjed om at hun var gravid. Dermed så hun bare en utvei: selvmord.

- Jeg skulle hive i meg massevis av tabletter, sier sangeren til Carina Berg i fredagens "Berg flyttar in" på TV 4, skriver Aftonbladet.

Lill-Babs brøt sammen i tårer i programmet der hun fortalte om hendelsen.

Det var altså da hun var 16 år gammel at den nå 71 år gamle artisten fikk beskjed om at hun ventet barn. Og det var en tøff beskjed å få for en liten jente fra Järvsö.

- Jeg begynte å gråte. Man får så mange tanker i hodet, mens man ikke vil være til bry for noen. Og hva skal folk si... Derfor gikk jeg ned på Skeppsbroa og skulle kaste i meg massevis av tabletter slik at jeg sovnet og falt i vannet. Jeg var fotvilet, innrømmer hun.

Heldigvis kom Barbro Svensson, som hun egentlig heter, raskt på andre tanker.

- Det endte med at jeg kjente et spark i magen, og når du merker en bevegelse - da kommer lykkefølelsen. Jeg var også litt redd for pappa, han var nemlig veldig streng. Jeg trodde ikke at jeg skulle få komme hjem, men da ringte han og sa at "nå kommer du hjem til oss. Siden ble Monica født, og jeg var kjempestolt! forteller Lill-Babs til den svenske TV-kanalen.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Lill-Babs ødela Murrays ekteskap 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer