- Jeg ville ta livet mitt

Alec Baldwin slet med depresjoner etter krangelen med datteren.

VENNER IGJEN: Folk fikk hakeslepp da Alec Baldwin skrek skjellsord til datteren, Ireland, på telefonen. Foto: All Over Press
VENNER IGJEN: Folk fikk hakeslepp da Alec Baldwin skrek skjellsord til datteren, Ireland, på telefonen. Foto: All Over Press Vis mer
LOS ANGELES (Seher.no): I april i fjor lekket en sjokkerende telefonsvarerbeskjed ut til pressen. En ildsint Alec Baldwin (50) skjelte ut sin 11 år gamle datter, Ireland, og en hel verden var vitne til at han kalte den lille jenta for "en tankeløs liten gris".

Alec gikk også hardt ut mot hennes superstjerne-mamma Kim Basinger (54), som han mente ikke brydde seg om barnet.

- Jeg gir faen i om du er 11 eller 12 år gammel - eller det at du er et barn, eller det at moren din er en tankeløs "pain in the ass" som ikke bryr seg om deg, raste han på datterens svarer den gangen.

Ett år senere innrømmer 50-åringen at han etter den offentlige ydmykelsen følte seg så ille at han gikk inn i en depresjon og seriøst overveide å begå selvmord, skriver In Touch magazine.

23. september kommer boka "A Promise to Ourselves: A Journey Through Fatherhood and Divorce", skrevet av skuespilleren selv, og i denne boka snakker han åpent om den tøffe tiden.

- Alec følte at livet ikke var verdt å leve da han mistet foredreretten til datteren, forteller en kilde, som har lest boka, til bladet.

- Han forteller om hvor nær han var ved å begå selvmord. Han brukte definitivt mye tid på å tenke på hvordan han skulle gjøre det. Han vurderte blant annet å skyte seg selv dypt inne i en skog eller å legge seg inn på et motell for å ta en overdose, forteller kilden.

Heldigvis søkte Alec hjelp for sine depresjoner før han tankene ble til virkelighet.

Ekteskapet mellom Alec og Kim skal allerede ha vært på gyngende grunn da paret fant ut at de ventet barn sammen i 1995.

- For de fleste fedre er det en gledelig nyhet å få høre at du skal bli far, sier kilden.

Men Alec beskriver følelsen om timingen på graviditeten som å få krasjet bilen sin eller å få huset oversvømmet.

- Det er helt klart at nyheten om barnet kom på et tidspunkt hvor ekteskapet gikk dårlig, sier kilden til In Touch.

Selv om skuespilleren sier at han og datteren har ordnet opp seg i mellom skriver han i boka at han følte seg fremmed fra jenta allerede før hun var født.

Alec og Kim møttes da de spilte inn "The Marrying Man" i 1991. De giftet seg fire år senere og skiltes i 2002. Bruddet blir beskrevet som et av Hollywoods styggeste brudd.

LES OGSÅ: Hollywoods hissigpropper